20 Μάιος 2016, 20:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Μάιος 2016, 20:04

Τα... μυστικά του ΥΕΘΑ για το σποτ των εκδηλώσεων μνήμης

  • Λύρα, νταούλι κι ένας δυναμικός πυρρίχιος είναι τα τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν το σποτ του υπουργείου Άμυνας για τις εκδηλώσεις μνήμης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Τρεις άνθρωποι σχεδίασαν και υλοποίησαν το σποτ του υπουργείου Άμυνας για τις εκδηλώσεις μνήμης των θυμάτων της Γενοκτονίας Ποντίων και Αρμενίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που πραγματοποιούνται το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαΐου, στους Στύλους του Ολυμπίου Διός και το κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι» αντίστοιχα:

Ο λυράρης Ηλίας Υφαντίδης, που έχει και την καλλιτεχνική επιμέλεια των δύο εκδηλώσεων, ο γραφίστας Λεωνίδας Καρύδης, και η Κατερίνα Τσατσαρώνη, διευθύντρια επικοινωνίας του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου.

Όπως δήλωσε στο pontos-news.gr η διευθύντρια επικοινωνίας του ΥΕΘΑ, τα γυρίσματα έγιναν στο Ηρώδειο, παρουσία και των χορευτών Όμηρου Παχατουρίδη, Δήμου Δημητριάδη και Θοδωρή Μακρίδη, ενώ κράτησαν συνολικά περίπου τρεις ώρες.

Ένα 24ωρο μετά ο Ηλίας Υφαντίδης μπήκε στο στούντιο για την ηχογράφηση της μουσικής μαζί με τον ταουλτζή Παναγιώτη Κοπαλίδη. Μαζί τους και η αφηγήτρια Άννα Καλαϊτζόγλου. Την τελική επιμέλεια του υλικού είχε η Κατερίνα Τσατσαρώνη, με το μοντάζ να φέρει την υπογραφή του Λεωνίδα Καρύδη.

Εκδηλωσεις