13 Μάιος 2016, 22:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Μάιος 2016, 22:38

Συγκινητική αναφορά Ρέμου στον Παντελίδη από την Αδελαΐδα (βίντεο)

  • Συγκινητική αναφορά Ρέμου στον Παντελίδη από την Αδελαΐδα (βίντεο)
    Στιγμιότυπο από την άφιξη των Ρέμου, Ασλανίδου, Φουρέιρα, Μαρτάκη και των συνεργατών τους στο αεροδρόμιο της Αδελαΐδας

Περίπου 1200 ομογενείς παρακολούθησαν σε νυχτερινό κέντρο της Αδελαΐδας τη συναυλία που έδωσε την Κυριακή 8 Μαΐου ο Αντώνης Ρέμος. Ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε ότι ο γνωστός τραγουδιστής θα έκανε την περιοδεία στην Αυστραλία, που προέβλεπε επίσης συναυλίες στη Μελβούρνη, το Σίδνεΐ και το Μπρίσμπεϊν, μαζί με τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη. Τελικά τον συνόδευσαν η Μελίνα Ασλανίδου, η Ελένη Φουρέιρα και ο Κώστας Μαρτάκης.

Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές που ο Αντώνης Ρέμος αναφέρθηκε στο φίλο του και ερμήνευσε μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια του.

«Έχουμε και τον Παντέλο μαζί μας. Δεν έχει φύγει ποτέ. Ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί το τελευταίο τραγούδι που έγραψε ο Παντελής», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα.

«Και θα το πούμε μαζί για τον Παντελή μας που δεν πρόλαβε να γνωρίσει όλους εσάς, αλλά σας αγαπούσε τόσο πολύ. Μπαγάσα βιαστικέ, εδώ είναι όλοι. Άραγε τους βλέπεις;» είπε ο Αντώνης Ρέμος, πριν τραγουδήσει το Είχα κάποτε μια αγάπη, ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Παντελή.