13 Μάιος 2016, 21:42 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Μάιος 2016, 20:03

Στις 17 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας… εκτός άλλου απροόπτου

  • Στις 17 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας… εκτός άλλου απροόπτου

Την ερχόμενη Τρίτη 17 Μαΐου στις 20:30 θα διεξαχθεί τελικά ο πολύπαθος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, δεν πρόκειται να προβεί σε κάποια ανακοίνωση ή επιστολή σχετικά με το θέμα και αυτό κατ' ουσία επικυρώνει τη σημερινή ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε φυσικά η υποχώρηση της ΕΠΟ στο θέμα των βοηθών του διαιτητή Σιδηρόπουλου, αφού σήμερα όρισε αυτούς που τον συνοδεύουν και στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Εφόσον η Ελληνική Ομοσπονδία ευθυγραμμίστηκε με όσα αρχικώς είχαν συμφωνηθεί, δεν φαίνεται να συντρέχει πλέον κάποιος λόγος για νέα ματαίωση του τελικού. Το κυριακάτικο ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο αναβλήθηκε (δεν ορίστηκε διαιτητής από την ΕΠΟ), ώστε να μπορέσει η Ένωση να αγωνιστεί την Τρίτη στον τελικό.

Τη Δευτέρα θα συνεδριάσει η Super League για να συμφωνήσει με τη NOVA και να καθορίσει το νέο πρόγραμμα, καθώς λόγω του τελικού θα είναι αδύνατον να παίξει η ΑΕΚ την επομένη για το πρωτάθλημα. Το πιθανότερο είναι ότι θα μετακινηθούν και οι δύο αγώνες της Τετάρτης και όχι μόνο το ματς της ΑΕΚ, γιατί μετά οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν μείνει πίσω δύο αγώνες στα πλέι οφ.