12 Μάιος 2016, 19:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Μάιος 2016, 18:35

Προσφορά άνω των 600.000 ευρώ στο Λιμενικό Σώμα από τον Όμιλο ΟΤΕ

  • Προσφορά άνω των 600.000 ευρώ στο Λιμενικό Σώμα από τον Όμιλο ΟΤΕ
    Μιχάλης Τσαμάζ, Θοδωρής Δρίτσας και Σταμάτιος Ράπτης κατά την υπογραφή συμφωνητικού για την αποδοχή της προσφοράς του Ομίλου ΟΤΕ προς το Λιμενικό Σώμα
  • Προσφορά άνω των 600.000 ευρώ στο Λιμενικό Σώμα από τον Όμιλο ΟΤΕ
    O αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Σταμάτιος Ράπτης απονέμει τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του Ομίλου ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ

Ο Όμιλος ΟΤΕ, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας, θα συνδράμει και το 2016 με ποσό άνω των 300.000 ευρώ το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, που επιχειρούν κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο, για την συντήρηση πλοίων και σκαφών του Σώματος και την προμήθεια ειδών διάσωσης και επιβίωσης που χρησιμοποιούν καθημερινά οι διασώστες της πρώτης γραμμής.

Την τεράστια προσφορά του Λιμενικού Σώματος και την υψηλή προσφορά του ΟΤΕ στην ελληνική κοινωνία τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας κατά την υπογραφή του συμφωνητικού για την αποδοχή της προσφοράς του Ομίλου ΟΤΕ.

«Η συμφωνία συνεργασίας του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής με τον ΟΤΕ αποτυπώνει την αναγνώριση της τεράστιας προσφοράς των στελεχών του Λιμενικού Σώματος. Και την ίδια στιγμή, αποτυπώνει και ενσωματώνει και την υψηλή προσφορά του ΟΤΕ στη χώρα, στην πατρίδα, στην ελληνική κοινωνία», υπογράμμισε.

Ευχαριστίες για την προσφορά εξέφρασε ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, αντιναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης, τονίζοντας ότι «τέτοιες ευγενικές χειρονομίες προσφοράς συνιστούν έμπρακτη αναγνώριση των υπηρεσιών που καθημερινά προσφέρουν στελέχη του Σώματος προς όφελος του κοινωνικού συνόλου». Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ, με τη σειρά του, στάθηκε στην μεγάλη προσφορά του Λιμενικού Σώματος σημειώνοντας ότι είναι «καθήκον» του ΟΤΕ να συνδράμει το έργο του.


Στελέχη του υπουργείου και του Λιμενικού Σώματος πλαισιώνουν τον υπουργό Ναυτιλίας, τον αρχηγό του Λιμενικού και τον πρόεδρο του ΟΤΕ

«Εν μέσω ανθρωπιστικής κρίσης, σήμερα περισσότερο από ποτέ, είναι καθήκον για τον Όμιλο ΟΤΕ να συμβάλει σε αυτό το έργο. Στεκόμαστε με υπερηφάνεια δίπλα στους ανθρώπους του Λιμενικού Σώματος, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μας για όσα προσφέρουν στη χώρα», δήλωσε.

Και την προηγούμενη χρονιά ο Όμιλος ΟΤΕ είχε συνδράμει το Λιμενικό με 300.000 ευρώ για την κάλυψη δαπανών επισκευής και συντήρησης 52 πλοίων και σκαφών, με τα οποία το ΛΣ ανταποκρίθηκε με επιτυχία σε 2.200 περιστατικά έρευνας και διάσωσης.