10 Μάιος 2016, 20:37 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Μάιος 2016, 20:34

Απαλλάχθηκαν ΑΕΚ και Μελισσανίδης για την υπόθεση Κύρκου

  • Απαλλάχθηκαν ΑΕΚ και Μελισσανίδης για την υπόθεση Κύρκου
    Φωτ.: Φώτης Πλέγας (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Απαλλαχτική ήταν η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Κύρκου και όσα είχαν γραφτεί στο φύλλο αγώνος του φετινού ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός (1-0), περί απειλών και ύβρεων προς το πρόσωπο του παρατηρητή διαιτησίας.  

Σύμφωνα με το σκεπτικό της αθώωσης-απαλλαγής του Δημήτρη Μελισσανίδη, δεν επιβεβαιώθηκε το περιεχόμενο των ισχυρισμών του Δημήτρη Κύρκου. Και αυτό διότι η έκθεση του διαιτητή της αναμέτρησης Χαράλαμπου Καλογερόπουλου δεν βασίστηκε σε κάτι το οποίο είχε ο ίδιος αντίληψη αλλά σε πράγματα που του μεταφέρθηκαν και τα οποία δεν επιβεβαιώνονται σε καμία άλλη έκθεση αξιωματούχου αγώνα.

Θυμίζουμε ότι στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης της 13ης Φεβρουαρίου, ο διαιτητής Καλογερόπουλος είχε καταγράψει δήλωση του Κύρκου περί φραστικής επίθεσης του Δ. Μελισσανίδη στον παρατηρητή, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Στο μεταξύ, η προσφυγή που έχει καταθέσει η ΑΕΚ, αναφορικά με την απόρριψη της έφεσης για την αφαίρεση τριών βαθμών για τα επεισόδια στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, θα εκδικαστεί την Τετάρτη (11/5).