30 Αύγουστος 2013, 09:54 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:09

Άνδρας μυστήριο μπήκε στο σπίτι του Ασλάνη πριν την αστυνομία

  • Η τελευταία συνέντευξη του Μιχάλη Ασλάνη. Τα αίτια θανάτου

Μια ημέρα πριν ο Μιχάλης Ασλάνης οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία, μια νέα διάσταση της υπόθεσης έρχεται να προκαλέσει ερωτήματα, με άγνωστο άνδρα που μπήκε στο σπίτι του πριν την αστυνομία

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι το μεσημέρι της Τετάρτης. Η προσωρινή αιτία θανάτου του είναι το πνευμονικό οίδημα, το οποίο μπορεί να προκλήθηκε είτε από παθολογικά αίτια είτε από κατανάλωση χαπιών.

Το Σάββατο στις 11:00 στη Χαλκίδα όπου γεννήθηκε θα γίνει η κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη

Το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας δεν έχει αποκλειστεί, ούτε όμως αυτό του θανάτου από παθολογικά αίτια. Η οριστική αιτία θα βρεθεί όταν βγουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Και ενώ το τοπίο για το τι προκάλεσε το θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη δεν έχει ξεκαθαρίσει, ένας άνδρας μυστήριο έρχεται να δώσει χαρακτηριστικά θρίλερ στην υπόθεση.

Ο άνδρας μυστήριο

Πρόσωπα που γνώριζαν καλά τον Μιχάλη Ασλάνη και βρέθηκαν έξω από το ατελιέ και το σπίτι του μόλις έμαθαν το τραγικό νέο, μίλησαν – όπως αναφέρει σήμερα δημοσίευμα της Espresso - για έναν άνδρα, που συνεργαζόταν με το σχεδιαστή και κινούνταν στο σημείο πριν γίνει γνωστή η θλιβερή είδηση.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, βρέθηκε και μέσα στο διαμέρισμα πριν από την αστυνομία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο άνδρας – μυστήριο έφτασε στο διαμέρισμα της Σκουφά 21 πριν από την Αστυνομία και μπήκε στο σπίτι πριν αυτό αποκλειστεί.

Από το σπίτι, όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, ελέχθη πως έλειπε η ταυτότητα του Μιχάλη Ασλάνη και γι’ αυτό άργησε η ταυτοποίηση του θύματος. Επίσης, έχουν χαθεί έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα. 

Πηγή: newsit.gr