2 Μάιος 2016, 22:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 7 Μάιος 2016, 01:12

Η πρώτη πρόβα των Argo στη Στοκχόλμη (φωτο, βίντεο)

  • Η πρώτη πρόβα των Argo στη Στοκχόλμη (φωτο, βίντεο)
    Στιγμιότυπα από την πρώτη πρόβα των Argo στην Στοκχόλμη (φωτ.: Facebook / Argo)
  • Η πρώτη πρόβα των Argo στη Στοκχόλμη (φωτο, βίντεο)
  • Η πρώτη πρόβα των Argo στη Στοκχόλμη (φωτο, βίντεο)

Στη Στοκχόλμη βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής η ελληνική αποστολή για τη Eurovision και τη Δευτέρα έγινε και η πρώτη πρόβα των Argo, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις όχι μόνο για το τραγούδι αλλά και για την σκηνική τους παρουσία. Σύμφωνα με πληροφορίες στην έναρξη της εμφάνισής τους θα δούμε τον Κωνσταντίνο Τοπούζη, τον λυράρη, να μπαίνει μόνος του από την πλευρά της πασαρέλας του σταδίου.

Στις οθόνες θα υπάρχει ως φόντο μία τεράστια κόκκινη φλόγα και το τραγούδι θα ξεκινήσει σχεδόν ακαπέλα.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος θα τρέξει στην κεντρική σκηνή για να συναντήσει τους υπόλοιπους Argo, ενώ οι φωτισμοί θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να ξεκινήσει το ταξίδι στη «γη της ουτοπίας», με μια δυναμική χορογραφία πάνω στον παραδοσιακό ποντιακό χορό σέρρα.

Οι πρωταγωνιστές δηλώνουν έτοιμοι να δώσουν τη μεγάλη μάχη και αισιόδοξοι ότι θα κερδίσουν τις εντυπώσεις, παρά το γεγονός ότι τα προγνωστικά δεν είναι υπέρ τους για την πρόκριση στον ημιτελικό. Και σε κάθε ευκαιρία επικοινωνούν το μήνυμα του «Utopian Land», για το πώς μπορούν οι άνθρωποι να έρθουν κοντά και να φτάσουν μαζί στη γη της ουτοπίας.  

Η πρώτη πρόβα διάρκεσε περίπου 40 λεπτά, ενώ η δεύτερη θα γίνει την Παρασκευή. Ο πρώτος  ημιτελικός, θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου, οπότε διαγωνίζεται και η Ελλάδα.