29 Αύγουστος 2013, 18:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:10

Ζαμπίδης: έχω συνηθίσει στις προκλήσεις των Τούρκων

  • Ζαμπίδης: έχω συνηθίσει στις προκλήσεις των Τούρκων

O Μιχάλης Ζαμπίδης μαζί με την ομάδα του απογειώθηκαν για την Ρουμανία όπου θα αγωνιστεί εκεί και δήλωσε ότι έχει συνηθίσει στις προκλήσεις των Τούρκων, απαντώντας σε προκλητικό σχόλιο του Τούρκου αντιπάλου του Haura kina.

Ευγενικός και επαγγελματίας με όλη τη σημασία της λέξεως ο Ζαμπίδης δέχεται ευχές από τους εργαζομένους του «Ελ. Βενιζέλος» και φυσικά δεν αρνείται σε κανέναν την αναμνηστική φωτογραφία. Δεν ήταν λίγοι και οι τουρίστες οι οποίοι διακριτικά παρακολουθούσαν τις κάμερες, ρωτώντας για τον Μιχάλη…

Λίγο αργότερα φτάνει η ώρα των δηλώσεων και ο Ζαμπίδης πραγματοποιεί το τελευταίο… άνοιγμα, αποκλειστικά στο fightsports.gr για τις προσδοκίες και τις σκέψεις του ως προς τον αγώνα του Σαββάτου στο Βουκουρέστι.

Ερωτηθείς ο Ζαμπίδης για το αν τον προβληματίζει το γεγονός πως ο αντίπαλος του, Haruna Kina είναι ένας μαχητής πολλών στυλ, αυτός απάντησε: 

«Ναι, είναι ένας… μεικτός αθλητής και αυτό μου αρέσει ιδιαίτερα. Περιμένω έναν καλό αγώνα… Η Ομοσπονδία σε συνδυασμό με τις ενέργειες του Eduard Irimia επέλεξε αυτόν, αφού θεώρησε ότι ένα τέτοιο κράμα μαχητή θα προσφέρει θέαμα. Εγώ από την πλευρά μου δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, καθώς αυτή είναι η δουλειά μου»

Ως προς τον τρόπο στησίματος του SuperKombat και της φιλοξενίας που αναμένεται να χαίρει ο Έλληνας μαχητής, τα λόγια του άκρως κολακευτικά: 

«Θα είναι μία VIP Edition διοργάνωση για 300 άτομα και με τιμά απόλυτα το γεγονός πως χτίζεται ένα τέτοιο σόου πάνω σε αυτή τη ζώνη και σε έμενα. Είναι κάτι όμορφο και ιδιαίτερο… Οι διοργανωτές είναι επαγγελματίες και το βλέπουν αρχοντικά αυτό που κάνουν»

Σχετικά με το αν η μάχη του στη Ρουμανία αποτελεί… ζέσταμα για το K-1 της Ισπανίας, ο Ζαμπίδης υπογράμμισε: 

Με δικλείδες… ασφαλείας για τον αγώνα δεν θα το χαρακτήριζα ζέσταμα, αλλά μία πρόβα τζενεράλε, όπως άλλωστε είπα και σε πρόσφατη συνέντευξή μου. Είναι γερός ο αντίπαλος και θα με βοηθήσει για τα προκριματικά του Κ-1 »

Όσον αφορά τις προκλήσεις του Kina ο οποίος είπε μεταξύ άλλων πως θα γίνει ο πρώτος Τούρκος που θα κερδίσει τον Ζαμπίδη και μάλιστα με νοκ – άουτ:

«Είπε όντως κάτι ιδιαίτερα προκλητικό… Τόνισε πως θα είναι ο πρώτος Τούρκος που θα με κερδίσει και μάλιστα με νοκ – άουτ. Έχω συνηθίσει στις προκλήσεις των Τούρκων. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και ό,τι είναι να πω θα το πω όταν χτυπήσει το καμπανάκι. Όπως και στο παρελθόν…» 

«Είμαστε διαβασμένοι και πάμε για τη νίκη»

Την άποψη του για τις επικείμενες μάχες σε Ρουμανία και Ισπανία είπε και ο «εγκέφαλος» της γωνίας του Μιχάλη Ζαμπίδη, Μάριος Μπαρμπάτσας: «Ο Μιχάλης είναι σε εξαιρετική κατάσταση και άριστα προετοιμασμένος. Μελετήσαμε τον αντίπαλό μας και πάμε να δώσουμε μία ωραία μάχη. Η κάθε μάχη έχει τη δική της σημασία όποτε εμείς αλλιώς βλέπουμε στις 31 Αυγούστου και αλλιώς στο Κ-1. Στην Ισπανία θα συναντήσουμε τους καλύτερους στον κόσμο όπως ο Souwer και ο Buakaw και είναι χαρά μας που και ο Mike συγκαταλέγεται στους κορυφαίους»

Πηγή: fightsports.gr