1 Μάιος 2016, 15:42 - Τελευταία Ενημέρωση: 1 Μάιος 2016, 16:10

Τσίπρας: Η Ελλάδα αφήνει πίσω τα δύσκολα

  • Τσίπρας: Η Ελλάδα αφήνει πίσω τα δύσκολα

«Η Ελλάδα αφήνει πίσω τα δύσκολα και περνάει σε μία καινούρια εποχή», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη φρεγάτα «Αδρίας» του Πολεμικού Ναυτικού. «Γιορτάζουμε σήμερα το Πάσχα που σηματοδοτεί και το πέρασμα σε μια καινούργια εποχή, με ελπίδα, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος συνόδευε τον πρωθυπουργό, ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς «παρ' όλη την πίεση που δέχτηκαν και δέχονται από την οικονομική κρίση, με βαθιές περικοπές, συνεχίζουν να έχουν υψηλό ηθικό, προασπιζόμενοι την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας».

Ο υπουργός πρόσθεσε ότι «Η παρουσία του πρωθυπουργού σήμερα στη φρεγάτα "Αδρίας", με τον αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, στέλνει ένα μήνυμα προς τις Ένοπλες Δυνάμεις ότι είμαστε όλοι δίπλα τους».

Επισήμανε ακόμη ότι σε εποχές που δεχόμαστε την τουρκική προκλητικότητα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, οι Ένοπλες Δυνάμεις απαντούν σε κάθε πρόκληση, διαφυλάττουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα.