30 Απρίλιος 2016, 14:59 - Τελευταία Ενημέρωση: 30 Απρίλιος 2016, 13:50

Μαξίμου: Η διαπλοκή παίζει τα ρέστα της

  • Σενάρια ανασχηματισμού με... φόντο τον Λεβέντη
    (Φωτ.: αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ)

«Λίγο πριν την Ανάσταση, η διαπλοκή παίζει τα ρέστα της», τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και προσθέτει ότι τις τελευταίες μέρες και ενόσω μια, δύσκολη και σύνθετη, διαπραγμάτευση βρίσκεται στο πιο λεπτό σημείο της, «γινόμαστε μάρτυρες μιας διαρκώς εντεινόμενης παραπληροφόρησης και κινδυνολογίας από μεγάλη μερίδα εντύπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

»Από το ό,τι η κυβέρνηση δέχθηκε τα πάντα και υπογράφει “στα τέσσερα”, μέχρι ότι μας γυρνάνε στη δραχμή ή ό,τι δεν μιλούν μεταξύ τους οι βασικοί διαπραγματευτές».

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «Δεν μας είναι ξένη, ούτε πρωτόγνωρη αυτή η τακτική» και τονίζεται ακόμη ότι «λόγω της ημέρας, αντί άλλης απάντησης και αυτονόητων διαψεύσεων σε πρωτοσέλιδους τίτλους φθηνής προπαγάνδας, στέλνουμε στους εκδότες των συγκροτημάτων της διαπλοκής και στους κομιστές της κίτρινης δημοσιογραφίας, τις ευχές και την κατανόηση μας. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... Καλό Πάσχα σε όλους, μα πιο πολύ στον ελληνικό λαό για την Ανάσταση που προσδοκά, που δικαιούται και, πράγματι, έρχεται!».

Στο μεταξύ, την Κυριακή του Πάσχα ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί την φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Αδρίας» και θα ανταλλάξει ευχές με τους αξιωματικούς και το πλήρωμα. Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.