23 Απρίλιος 2016, 17:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Απρίλιος 2016, 17:55

Εισιτήριο για Ρίο πήραν η Πρεβολαράκη και τα κορίτσια του ανσάμπλ

  • Εισιτήριο για Ρίο πήραν η Πρεβολαράκη και τα κορίτσια του ανσάμπλ
    Μετά το Πεκίνο, από όπου και το στιγμιότυπο, θα απολαύσουμε τα κορίτσια μας του ανσάμπλ και στο Ρίο (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Συμέλα Παντζαρτζή)

Την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο εξασφάλισε η πρωταθλήτριά μας στην πάλη  Μαρία Πρεβολαράκη, διαγωνιζόμενη στον τελικό του 1ου Παγκόσμιου Προολυμπιακού τουρνουά στην κατηγορία των 53 κιλών. Η Πρεβολαράκη κέρδισε την Ιταλίδα Μόρι στον προκριματικό γύρο με πτώση.

Με την πολυπόθητη πρόκριση στις βαλίτσες τους επιστρέφουν από το Ρίο ντε Τζανέιρο και τα κορίτσια του ελληνικού ανσάμπλ, που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα. 

Η ομάδα μας (Σταυρούλα Σαμαρά, Ελένη Δόικα, Μιχαέλα Μεταλλίδου, Ιωάννα Αναγνωστοπούλου, Ζωή Κοντογιάννη) κράτησε την καλύτερη φετινή εμφάνισή της για το Ρίο, όπου παρουσίασε το πρόγραμμά της χωρίς λάθη και κατετάγη τρίτη μεταξύ των έξι ομάδων που διεκδικούσαν τα τρία τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Έτσι, η Ελλάδα θα είναι παρούσα για πέμπτη συνεχή φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες με το ανσάμπλ της, παραμένοντας σταθερά στην ελίτ της παγκόσμιας ρυθμικής γυμναστικής.