19 Απρίλιος 2016, 21:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Απρίλιος 2016, 21:13

Ανεξαρτητοποιήθηκε από το Ποτάμι ο Θεοχάρης

  • Ανεξαρτητοποιήθηκε από το Ποτάμι ο Θεοχάρης
    (Φωτ.: www.htheoharis.gr)

Παρελθόν αποτελεί από το Ποτάμι ο Χάρης Θεοχάρης και πλέον ανοίγει ο δρόμος ώστε να βρει νέα πολιτική στέγη, με την Νέα Δημοκρατία να περιμένει στη... γωνία. Όπως άλλωστε τόνισε και ο ίδιος, τα σενάρια για το μέλλον του είναι ανοικτά.

«Αποχωρώ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού συναισθανόμενος ότι όσα μας χωρίζουν είναι περισσότερα από όσα μας ενώνουν», σημείωσε στην επιστολή του προς τον επικεφαλής του κόμματος Σταύρο Θεοδωράκη.

Σε ό,τι αφορά τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να γυρίσει την πλάτη του στο Ποτάμι ανέφερε: «Σήμερα, η χώρα περνάει κρίσιμες στιγμές και δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε άλλα λάθη. Πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε να βγούμε από την κρίση, ο καθένας μας με όσες δυνάμεις διαθέτει. Εμείς επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Συμπόρευση και με το ΠΑΣΟΚ και με τη Νέα Δημοκρατία».

Eγκάλεσε, δε, τον Σ. Θεοδωράκη για έλλειψη στρατηγικής κατεύθυνσης, έλλειψη θάρρους, στρογγύλεμα απόψεων, αλλά και διγλωσσία. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρεί ότι ορισμένοι στην Σεβαστουπόλεως τον «εγκλώβισαν», δείχνοντας ανθρώπους από την αυλή του επικεφαλής του κόμματος.

Δείτε εδώ αναλυτικά την επιστολή του.