28 Αύγουστος 2013, 09:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:10

Απογοήτευση Σαλπιγγίδη για το Champions Leaque

  • Απογοήτευση Σαλπιγγίδη για το Champions Leaque

Οι όμιλοι του Champions Leaque παρέμειναν όνειρο θερινής νυχτός για τον ΠΑΟΚ που αποδείχτηκε ανέτοιμος για τρίτη φορά κι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν κρύβει την απογοήτευσή του.

Ο έμπειρος επιθετικός ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα: «Υπάρχει πικρία γενικά, στεναχώρια. Θέλαμε πάρα πολύ να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και φάνηκε από την αγωνιστική μας παρουσία. Είχαμε όσα χρειαζόντουσαν, αλλά όχι την αγωνιστική υπομονή.

Η ομάδα αποκομίζει εμπειρίες, ήταν πολύ σημαντικά αυτά τα δυο παιχνίδια για εμάς. Νομίζω ότι αυτό που πληρώσαμε σήμερα είναι ότι μετά το 1-1 και την κόκκινη της Σάλκε έπρεπε να έχουμε υπομονή. Δεν έπρεπε να έχουμε υπερβάλλοντα ζήλο για το δεύτερο γκολ. Σε αυτή τη διοργάνωση οι αντίπαλοι έχουν ποιότητα και μπορεί να το πληρώσεις, όπως εμείς σήμερα».

Για την συνέχεια: «Σίγουρα υπάρχει στεναχώρια. Όλος ο κόσμος ήθελε να παίξουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. κι εμείς κι η διοίκηση, αλλά έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη διοργάνωση όπως το Γιουρόπα Λιγκ. Έχει δείξει η ομάδα πως έχει την ποιότητα να παίξει καλό ποδόσφαιρο, σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Υπάρχει το ελληνικό πρωτάθλημα, πρέπει λοιπόν να ανασυνταχθούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στις υποχρεώσεις που έρχονται για εμάς στη συνέχεια».

Και ο Σαββίδης απογοητευμένος

Μετά το τελικό σφύριγμα και τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης συνομίλησε για λίγο με την Μαρία Γκοντάρεβα, εμφανώς απογοητευμένος και εν συνεχεία αποχώρησε χωρίς να κάνει κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο. Βρύζας και Τσιστιακόφ πήγαν μετά το τέλος στα αποδυτήρια, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμα το περιεχόμενο τα όσων είπαν με τους παίκτες.

Πηγή: tvnea.gr - paokmania.gr