15 Απρίλιος 2016, 22:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Απρίλιος 2016, 20:04

Η Mediatel θα προσλάβει 150 εργαζόμενους της Ηλεκτρονικής Αθηνών

  • Η Mediatel θα προσλάβει 150 εργαζόμενους της Ηλεκτρονικής Αθηνών

Στην άμεση πρόσληψη 150 πωλητών και πωλητριών της Ηλεκτρονικής Αθηνών, που βρέθηκαν ξαφνικά στον δρόμο μετά την κήρυξη πτώχευσης της εταιρείας, προτίθεται να προχωρήσει η Mediatel. Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, οι υπάλληλοι θα προσληφθούν κατόπιν εκπαίδευσης, έχοντας στήριξη και καθοδήγηση σε κάθε τους βήμα. Επίσης, η Mediatel δεσμεύεται ότι, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα απευθυνθεί εκ νέου στους πρώην υπαλλήλους της Ηλεκτρονικής Αθηνών για την κάλυψη επιπλέον θέσεων εργασίας.

Η Mediatel, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα, προχωρά στην κίνηση αυτή στο πλαίσιο της ανάπτυξης και εξέλιξής της, όπως γνωστοποίησε.

Δραστηριοποιείται στον χώρο των τηλεπικοινωνιών από το 1995, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Στο μεταξύ, την Κυριακή το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη των εργαζομένων της Ηλεκτρονικής Αθηνών με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας. Στόχος ο συντονισμός της συνδικαλιστικής και νομικής παρέμβασης των εργαζομένων εν όψει και της συνάντησης της ερχόμενης εβδομάδας με τη διοίκηση της εταιρείας.