14 Απρίλιος 2016, 15:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Απρίλιος 2016, 14:19

Τι μπορείς να κάνεις αν κερδίσεις απόψε το Τζακπότ του Τζόκερ;

  • Τι μπορείς να κάνεις αν κερδίσεις απόψε το Τζακπότ του Τζόκερ;

Μέρα κλήρωσης του μεγάλου Τζακπότ στο ΤΖΟΚΕΡ σήμερα, και τα 2.300.000 ευρώ που θα μοιράσει το παιχνίδι έχουν εκτινάξει την αγωνία στα ύψη. Η ζωή κάποιου όμως, ή κάποιων, θα αλλάξει. Υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα χάσουν το τυχερό δελτίο, όπως συνέβη με τον Μάρτιν Τοτ και τη σύζυγό του πριν από χρόνια, που πέτυχαν το τζακπότ αλλά το δελτίο τους είχε κάνει φτερά. Είχαν κερδίσει 3 εκατ. λίρες, το μεγαλύτερο ποσό στην Αγγλική Λοταρία που έμεινε στα αζήτητα.

Τυχερή-άτυχη ήταν η Ντεζίν Ρόζι από την Καλιφόρνια, που όταν κέρδισε 1,3 εκατ. δολάρια έφυγε... νύχτα από τον σύζυγό της εξασφαλίζοντας τελικά, αν και με απροθυμία εκ μέρους του, το διαζύγιο. Δεν είχε πει τίποτα για τα κέρδη. Δύο χρόνια αργότερα ο άντρας το έμαθε με ανώνυμο γράμμα, έκανε μήνυση κατά της πρώην και δικαιώθηκε παίρνοντας τα μισά. Δηλαδή το μερίδιό του.

Ένας άνδρας από το Έσεξ, ο Τέρι Βίγκους κέρδισε 1,17 εκατ. λίρες το 2014 και στον Τύπο ισχυρίστηκε ότι είχε δει στο όνειρό του τα νούμερα! Μπάλες να βγαίνουν στην κληρωτίδα η μία μετά την άλλη... Μεταφυσική αλλά με έμφαση στην αστρολογία ήταν και η έμπνευση της μάνας του Κάρλι Γουίγκετ από την Αγγλία, η οποία προέτρεψε τον γιο της και τον φίλο του να παίξουν γιατί στα ζώδια είχαν... πει ότι κάτι καλό θα τους συμβεί. Κέρδισαν στο Euromillions του 2013, 336.000 λίρες.

Παρά τρία... εκατό ετών ήταν ο γηραιότερος νικητής λοταρίας στον κόσμο.

Ένας άνδρας από το Βιετνάμ, που φτωχός καθώς ήταν όλη του τη ζωή δεν ήξερε τι να κάνει τις 340.000 δολάρια που κέρδισε το 2010. Μοίρασε τα λεφτά δεξιά αριστερά, κρατώντας κάτι λίγα για φαγητό και μια τηλεόραση!