27 Αύγουστος 2013, 15:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:10

Φρίκη στη Θεσσαλία. Κρατούσαν αιχμάλωτη και βίαζαν έγκυο γυναίκα

  • Φρίκη στη Θεσσαλία. Κρατούσαν αιχμάλωτη και βίαζαν έγκυο γυναίκα

Το καθημερινό μαρτύριο της 28χρονης στη Θεσσαλία, ξεκίνησε πριν από ένα τρίμηνο. Την κρατούσαν αιχμάλωτη, την έβαζαν να δουλεύει σε χωράφια, την εξέδιδαν και την βίαζαν.

Σε κατάσταση σοκ η 28χρονη έγκυος κατήγγειλλε στην αστυνομία τη φρίκη που έζησε στο σπίτι των σωματέμπορων. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο εκ των τριών ομοεθνών της 28χρονης που αναζητούνται, την έπεισαν προ τριμήνου περίπου, να εγκατασταθεί στην χώρα, εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη οικονομική της θέση, με πρόσχημα την ανεύρεση εργασίας.

Σύμφωνα με το seleo.gr, αρχικά εγκαταστάθηκε σε ποιμνιοστάσιο της Λάρισας, όπου εργαζόταν ο τρίτος που αναζητείται ο οποίος την εξανάγκαζε με χρήσης βίας να έρχεται σε σεξουαλική επαφή μαζί του. Στη συνέχεια, ένα αντρόγυνο (31 ετών ο άνδρας και 32 η γυναίκα) που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, την παρέλαβε και την μετέφερε στο σπίτι τους σε περιοχή των Τρικάλων, όπου την εξανάγκαζαν να εργάζεται σε καλλιέργειες χωρίς να της καταβάλουν χρήματα.

Επιπλέον την ανάγκαζαν να εκδίδεται αποκομίζοντας οι ίδιοι το σύνολο των χρημάτων. Ταυτόχρονα της στερούσαν την ελευθερία της καθώς την κλείδωναν μέσα στο σπίτι και την επιτηρούσαν.

Χθες το μεσημέρι (26-08-2013), η άτυχη έγκυος γυναίκα ανέφερε στον 31χρονο ότι οι οικείοι της την αναζητούν και υπό τον φόβο του εντοπισμού του, την επιβίβασε σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ με κατεύθυνση την πόλη της Θεσσαλονίκης, αφού προηγουμένως την χτύπησε και της αφαίρεσε 2 χρυσές αλυσίδες. Η 28χρονη, μετά την άφιξή της, κατήγγειλε την εκμετάλλευσή της στην προαναφερόμενη Υπηρεσία.

Η άτυχη γυναίκα φιλοξενείται ήδη σε μονάδα Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων αναζητηθέντων.

Πηγή: newsit.gr