27 Αύγουστος 2013, 11:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:10

Όλος ο κόσμος του αθλητισμού στο γάμο του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη

  • Όλος ο κόσμος του αθλητισμού στο γάμο του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη

Τα ποντιακά είχαν την τιμητική τους στο γλέντι που ακολούθησε μετά το γάμο του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, όπου έδωσε το παρών όλος ο κόσμος του αθλητισμού.

Όπως αναφέρεται στο stathis1963.blogspot.gr, το μυστήριο τελέσθηκε το Σάββατο βράδυ στον Άγιο Αθανάσιο Παλαιοκάστρου έξω από την Θεσσαλονίκη.

Αγαπητός από τους συναδέλφους του προσήλθαν οι περισσότεροι απ αυτούς που δεν σφύριζαν για να τον τιμήσουν αφού πέρα από τον θρησκευτικό γάμο, έκανε και την βάπτιση του γιου του, που πήρε το όνομα του πατέρα του, παλιού διαιτητή και προέδρου Θανάση Ζαχαριάδη.

Ήταν από τις πιο ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές της οικογένειας Ζαχαριάδη άλλα και της όμορφης συζύγου του Πραξιτέλη Ιωάννας Τσιατσιά και όλα είχαν προγραμματιστεί στην εντέλεια αφού στο γλέντι που ακολούθησε όλοι ανέβηκαν στην πίστα και χόρεψαν, ιδιαίτερα τα ποντιακά που είχαν και την τιμητική τους,.

Από τους διαιτητές και βοηθούς της σούπερ λίγκα ήταν οι Μ.Κουκουλάκης ,Α,Παππάς ( πήγε μετα τον αγώνα της Βεροιας) Γ Λιαχούδης,Γ.Κύζας  Δ Σαραιδάρης .Κ..Χασάν, Λ.Δημητριάδης Μερκενίδης Γεωργαράκος. Σίπκας οι υποψηφιοι ανοδου Ι΄.Παπαδόπουλος Χ.Βρακάς, ο Μολιχιτούδης διαιτητής Β εθνικής, οι βοηθοί Χαδήμογλου, οι παρατηρτητές Γ.Μπίκας  Η.Χατζής, Δ.Μπέγκος. Ακομη ο Κ.Βασσάρας ο Δ.Καλόπουλος ο Δ Μποζατζίδης ο πρωην αρχιαιτητής της Κύπρου Α.Μιχαλάκης  που ηταν παρεα με τους παράγοντες της οργανωμένης διαιτησίας Κ.Πριόνα και Γ.Βασιλάκο

Από τους παλιούς διαιτητές ήταν ο Παύλος Παπίλας που ήλθε από τον Πειραια για  τους γάμους καθώς επίσης και ο Αλέκος Ναζίρης καθώς και ο ταμίας του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλονίκης Λ.Διαμαντόπουλος.

Τους γάμους τίμησε ο βουλευτής της Ν.Δ Σ. Αναστασιάδης οι αντιδήμαρχοι Ωραιοκάστρου Α.Πολυχρονίδης και Θ.Ματσουκατίδης, ο Βασίλης Σχιζοδήμος που διεκδικεί την διοίκηση στην ΕΠΣ Μακεδονίας  καθώς επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος και υπεύθυνος του τομέα αθλητισμού της περιφέρειας Βασίλης Ανατολίτης.

Δείτε φωτογραφία από το γάμο στο τέλος του κειμένου...

Gallery