11 Απρίλιος 2016, 16:59 - Τελευταία Ενημέρωση: 11 Απρίλιος 2016, 15:35

Έτοιμος για τη μεγάλη γιορτή των 90 χρόνων ο ΠΑΟΚ

  • Έτοιμος για τη μεγάλη γιορτή των 90 χρόνων ο ΠΑΟΚ
    Ελένη Τσολάκη και Γιώργος Μαυρίδης οι παρουσιαστές της εκδήλωσης για τα 90χρονα του ΠΑΟΚ

Οι γνωστοί για τα... ασπρόμαυρα αισθήματά τους, πρόσωπα της τηλεόρασης Γιώργος Μαυρίδης και Ελένη Τσολάκη, θα είναι οι δύο παρουσιαστές της λαμπρής εκδήλωσης που διοργανώνει η οικογένεια του ΠΑΟΚ για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 90 χρόνων από την ίδρυσή του.

Η βραδιά της Τετάρτης 20 Απριλίου, στις 20:00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, θα έχει έντονο συναισθηματικό στοιχείο και θα είναι χωρισμένη σε τρεις χρονικές ενότητες: Παρελθόν, παρόν, μέλλον.

Στο πλαίσιο της πρώτης ενότητας θα βραβευθούν μεγάλοι αθλητές της ομάδας και προσωπικότητες του παρελθόντος, ενώ θα προβληθεί και μέρος του ντοκιμαντέρ για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ. Στην ενότητα «παρόν» θα παρουσιαστούν αθλητές από όλα τα τμήματα της ομάδας, καθώς και οι σημερινές εγκαταστάσεις, ενώ το «μέλλον» θα είναι αφιερωμένο στους οπαδούς της ομάδας.


Από τη συνέντευξη Τύπου

Ενδεκαμελής επιτροπή για τη διοργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων θα βραβεύσει ομάδες του ΠΑΟΚ, ανδρών και γυναικών, που κατέκτησαν τίτλους σε διάφορα αθλήματα. Θα τιμηθούν ακόμα ο Θανάσης Κατσαρής ως ο μακροβιότερος πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ –διανύει το 19ο έτος της θητείας του– και ο ανώνυμος ΠΑΟΚτσής.

Για την εκδήλωση θα χρησιμοποιηθούν πολυμέσα ενώ η κορύφωσή της θα έρθει μέσα από μια μουσική παράσταση.

Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται φυσικά και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης. Θα αναγνωσθεί μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να παρευρεθεί στην εκδήλωση, όμως η παρουσία του τον ερχόμενο Ιούνιο στην Κρήτη, στην Πανορθόδοξη Σύνοδο, δεν του επιτρέπει άλλες εξόδους.

Τις πληροφορίες για τη μεγάλη εορταστική βραδιά παρουσίασαν σε συνέντευξη Τύπου τα μέλη της διοργάνωσης των εορταστικών εκδηλώσεων Δημήτρης Νικηφόρος, Κούλης Αποστολίδης, Γιώργος Λυσσαρίδης και Κωνσταντίνος Ζέρβας.