27 Αύγουστος 2013, 18:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:10

Ελεύθερος ο ψυχασθενής που τεμάχισε τη γυναίκα

  • Διπλό φονικό στην Φθιώτιδα

Ψυχασθενής χαρακτηρίστηκε από την αστυνομία ο δολοφόνος που τεμάχισε την 70χρονη στη Ραφήνα και της οποίας το τεμαχισμένο πτώμα βρέθηκε από ανήλικα παιδιά. Χρησιμοποίησε τρία όπλα για να την σκοτώσει και να την διαμελίσει και κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ο «μακελάρης» ο οποίος πραγματοποίησε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα, θεωρείται πως πάσχει από έντονη ψυχική διαταραχή αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, μετά τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, καθώς εκτός από την δολοφονία, ο δράστης χρησιμοποίησε ένα πριόνι, έναν μπαλτά και ένα τσεκούρι προκειμένου να τεμαχίσει το σώμα της άτυχης γυναίκας. Παράλληλα, οι εκτιμήσεις ότι ο δολοφόνος πάσχει από ψυχικό νόσημα, ενισχύονται από το γεγονός πως οι ειδικοί αναφέρουν ότι «κατακρεούργησε με μανία», ενώ είναι χαρακτηριστικό πως από τα πολλά χτυπήματα το πρόσωπο της γυναίκας είναι παραμορφωμένο και δεν μπορεί να αναγνωριστεί από τις Αρχές, αναφέρει η Espresso.

Παράλληλα, οι Αρχές προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο η άτυχη γυναίκα να δολοφονήθηκε από συγγενικό της πρόσωπο με το οποίο είχε πολύ στενή επαφή, ενώ η Αστυνομία είναι πεπεισμένη πως η δολοφονία έγινε σε άλλο μέρος και το τεμαχισμένο πτώμα της 70χρονης μεταφέρθηκε με βαλίτσες στη Ραφήνα.

Πηγή: iefimerida.gr