10 Απρίλιος 2016, 20:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Απρίλιος 2016, 19:55

Αμετακίνητος ο Σταύρος Κοντονής

  • Αμετακίνητος ο Σταύρος Κοντονής

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κονοντής μιλώντας το πρωί στην κρατική τηλεόραση επεσήμανε, για μία ακόμη φορά ότι τα πάντα είναι στο... χέρι της ΕΠΟ που πρέπει να εφαρμόσει τα όσα ισχύουν σε FIFA και UEFA. «Αν δεν συμμορφωθούν στην κάθαρση οι εγχώριοι παράγοντες τότε δεν θα αλλάξει κάτι», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Η κυβέρνηση δεν ψάχνει εξιλαστήρια θύματα και να εκτονώσει καταστάσεις. Πρέπει να διορθωθεί το πρόβλημα που δημιουργεί άλλα κοινωνικά προβλήματα. Την κρίση δημιούργησε η ΕΠΟ που επιδιώκει την αποβολή της για να πιεστεί η Κυβέρνηση».

Ο υφυπουργός όμως έκανε και άλλες αποκαλύψεις, μιλώντας για μισθούς 10.000 ευρώ στην ΕΠΟ (!)  ενώ αναφέρθηκε στο Koriopolis και την υπόθεση της Εγκληματικής Οργάνωσης λέγοντας: «Είναι ένα θέμα η ταχύτερη απονομή της Δικαιοσύνης. Έχω ζητήσει την επιτάχυνση των δικών. Δεν πρέπει οι δίκες που αφορούν αριθμό πολιτών να μένουν σε εκκρεμότητα. Πρέπει να υπάρξει γρήγορη εκκαθάριση. Εδώ έχουμε σοβαρές κακουργηματικές υποθέσεις. Εγώ το αποδίδω σε καθεστώς ασυδοσίας που διαπερνούσε τις σχέσεις ομάδων και παραγόντων με την ΕΠΟ. Με τη νομοθετική ρύθμιση αυτό το καθεστώς θα λυθεί».

Παράλληλα ο Σταύρος Κοντονής τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη για την επόμενη μέρα εάν υπάρξει Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο προχωρώντας άμεσα σε νομοθετικές ρυθμίσεις.