9 Απρίλιος 2016, 19:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Απρίλιος 2016, 23:37

Ποντιακό υπερθέαμα σε αγώνες kick boxing

  • Ποντιακό υπερθέαμα σε αγώνες kick boxing

Μεγαλοπρεπή και... ποντιακή εμφάνιση πρόκειται να πραγματοποιήσει ο αθλητής του kick boxing Γιάννης Καγκελίδης, ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος με τον Κινέζο Λι Νινγκ στο πλαίσιο του «Gods of Wars 8» (Θεοί του Πολέμου 8), που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου στις 17:00, στο Πολιτιστικό και Αθλητικό κέντρο «Δαΐς» στο Μαρούσι.

Πρόκειται για μια μεγάλη συνδιοργάνωση Ελλήνων και Κινέζων μάνατζερ που θα προβληθεί σε 53 χώρες. Στους αγώνες θα συμμετάσχει η αφρόκρεμα των αθλητών.

Ο Πόντιος αθλητής Γιάννης Καγκελίδης θα κάνει την εμφάνισή του στο ρινγκ συνοδευόμενος από οχτώ λυράρηδες και δύο νταουλτζήδες από τον Ευξείνιο Μουσικό Πολιτιστικό Σύλλογο, οι οποίοι μαζί με τον Δημήτρη Καρασαββίδη θα τραγουδούν το «Αητέντς επαραπέτανεν», ενώ τέσσερα άτομα θα κρατούν σημαίες – ανάμεσα στις οποίες και του Πόντου.


Ο Δ. Καρασαββίδης ανάμεσα στον προπονητή του Γιάννη Καγκελίδη, Γιώργο Χαλκίδη, και τον μάνατζερ Στέλιο Πολίτη (φωτ.: Gods of War)

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το pontos-news.gr με τον Δημήτρη Καρασαββίδη, μάθαμε πως όλοι οι μουσικοί, καθώς και οι τέσσερις άνδρες που θα κρατούν τις σημαίες, θα είναι ντυμένοι με παραδοσιακές ποντιακές φορεσιές.