30 Μάρτιος 2016, 21:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 30 Μάρτιος 2016, 21:06

«Σταγόνες ελπίδας» από την «Παναγία Σουμελά» Κατερίνης

  • «Σταγόνες ελπίδας» από την «Παναγία Σουμελά» Κατερίνης
  • «Σταγόνες ελπίδας» από την «Παναγία Σουμελά» Κατερίνης
  • «Σταγόνες ελπίδας» από την «Παναγία Σουμελά» Κατερίνης

Πραγματοποίησε την πρώτη του αιμοδοσία για το 2016 ο Ποντιακός Σύλλογος Κατερίνης «Παναγία Σουμελά», δίνοντας «σταγόνες ελπίδας» σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 στο χώρο του συλλόγου.

Αναγνωρίζοντας την πολύτιμη προσφορά των αιμοδοτών, ο σύλλογος βράβευσε τα παλαιότερα μέλη-αιμοδότες.

Για την κορυφαία πράξη ανθρωπιάς ο σύλλογος βράβευσε τους: Αθανάσιο Καλαμάρα, Γεώργιο Κακουλίδη, Ζαχαρία Κωτακίδη, Χαράλαμπο Ορφανίδη, Ευστάθιο Ταμάμα και Μαρία Κασιμίδου.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του ΓΝΝ Κατερίνης, ενώ δυναμική ήταν η προσέλευση του κόσμου και ιδίως της νεολαίας. Η Εφορεία Αιμοδοσίας του συλλόγου συνεχίζει με συνέπεια το έργο της αναδεικνύοντας την αξία του εθελοντισμού και στην αιμοδοσία.

Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία και η συνεργασία στην εθελοντική αιμοδοσία με το Σύλλογο  Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν», έναν σύλλογο ο οποίος στηρίζει τη δράση του στον εθελοντισμό, ενώ υποστηρίζει οικονομικά, ηθικά και ψυχολογικά «παιδιά σε κίνδυνο» στην Ελλάδα και τη Σερβία, στο οικογενειακό τους περιβάλλον (υποστηρίζει σήμερα 170 παιδιά που στερούνται οικογενειακής φροντίδας είτε γιατί είναι ορφανά από έναν ή και τους δύο γονείς, είτε είναι εγκαταλελειμμένα, είτε παιδιά που η επιμέλεια έχει αφαιρεθεί από τους φυσικούς γονείς με εισαγγελική απόφαση).

  • Φωτογραφίες: Παναγία Σουμελά Κατερίνης.
Εκδηλωσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ20
ΜΑΡΤΙΟΣ
2016