30 Μάρτιος 2016, 11:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 30 Μάρτιος 2016, 11:36

Κρίσιμη συνάντηση Κοντονή με FIFA και UEFA για το Κύπελλο

  • Κρίσιμη συνάντηση Κοντονή με FIFA και UEFA για το Κύπελλο
    Κοντονής-Ινφαντίνο σε στιγμιότυπο από παλαιότερη συνάντησή τους (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος)

Μία ημέρα μετά την αναβολή της εκδίκασης στο ΣτΕ της υπόθεσης «Κύπελλο Ελλάδας», ο Σταύρος Κοντονής έχει σήμερα το μεσημέρι κρίσιμη συνάντηση με κλιμάκια της FIFA και της UEFA, παρουσία και εκπροσώπων της ΕΠΟ.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας όρισε νέα δικάσιμο στις 5 Απριλίου.

Τόσο η Ευρωπαϊκή όσο και η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχουν στείλει τελεσίγραφο στον υφυπουργό Αθλητισμού αναφέροντας ότι έως την 1η Απριλίου πρέπει να οριστεί ημερομηνία για την έναρξη του Κυπέλλου. Σε διαφορετική περίπτωση, προειδοποιούν ότι θα υπάρξουν κυρώσεις που μπορεί να φτάνουν μέχρι την αποβολή της Ελλάδας από τις εκτός συνόρων διοργανώσεις.

Πάντως, η αναβολή της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, λόγω της αποχής των δικηγόρων, περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Και αυτό γιατί το υφυπουργείο Αθλητισμού επιμένει ότι θα περιμένει την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου, επί της προσφυγής της ΕΠΟ, προτού προχωρήσει σε οποιαδήποτε αλλαγή.

Στο ραντεβού Κοντονή με τις Ομοσπονδίες, ωστόσο, εκτός από το ζήτημα της ματαίωσης του Κυπέλλου αναμένεται να συζητηθούν και άλλα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.