29 Μάρτιος 2016, 18:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 29 Μάρτιος 2016, 18:02

Γιορτή του ιπποδρόμου το Σάββατο στο Μαρκόπουλο

  • Γιορτή του ιπποδρόμου το Σάββατο στο Μαρκόπουλο
    «Μπαμπούρ», νικητής του Κυπέλλου 25ης Μαρτίου
  • Οι ιπποδρομίες της Νοτίου Αφρικής στην Ελλάδα
  • Γιορτή του ιπποδρόμου το Σάββατο στο Μαρκόπουλο
    Ο χώρος στοιχηματισμού του ιπποδρόμου

Ραντεβού με όλους τους φιλίππους και τις οικογένειές τους δίνουν το ερχόμενο Σάββατο 2 Απριλίου οι ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο. Μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρόσφατης ιπποδρομιακής συγκέντρωσης που έγινε για πρώτη φορά Σάββατο και τις θετικές εντυπώσεις όσων έζησαν από κοντά το θέαμα του Κυπέλλου της 25ης Μαρτίου, η Ιπποδρομίες ΑΕ διοργανώνει τη δεύτερη μεγάλη γιορτή στον ιππόδρομο και καλεί όλους να απολαύσουν τις οκτώ προγραμματισμένες ιπποδρομίες.

Η ηχηρή επιστροφή των ιπποδρομιών το Σάββατο και οι οργανωμένες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στον ιππόδρομο αγκαλιάστηκαν με ικανοποίηση από τους επισκέπτες.

Δράσεις με άλογα και πόνυ για τους μικρούς φίλους
Μετά από μεγάλο διάστημα οι κερκίδες απέκτησαν πάλι ζωή και οι θεατές ανταμείφθηκαν από τις κούρσες που είχαν έντονο ανταγωνισμό. Το κλίμα ήταν εορταστικό και η οργάνωση αξιοσημείωτη. Περιζήτητες ήταν οι δράσεις ιππασίας με άλογα και πόνυ για τους μικρούς φίλους που πραγματοποιούνταν από εκπαιδευτές στους χώρους του ιπποδρόμου. Όλοι είδαν στο πάντοκ την παρέλαση των καθαρόαιμων και ενημερώθηκαν για την προετοιμασία τους πριν την κούρσα.

Και αυτό το Σάββατο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών, η εταιρεία παρέχει δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου, από το σταθμό του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Κορωπί κάθε μισή ώρα, καθώς και από το χώρο του παλαιού Ιπποδρόμου στις Τζιτζιφιές επί της Λ. Συγγρού. Επίσης στο κτήριο του ιπποδρόμου θα λειτουργήσει χώρος φαγητού.