26 Μάρτιος 2016, 16:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 26 Μάρτιος 2016, 16:22

Ηλεία: Αυτοκτονία 57χρονου Γερμανού με κάρβουνα

  • 27χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του έπειτα από επίθεση με μαχαίρι για ληστεία
    (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σοκάρει την τοπική κοινωνία η αυτοκτονία ενός Γερμανού στο Ανήλιο Ζαχάρως, αλλά περισσότερο ο τρόπος που επέλεξε για να θέσει τέλος στη ζωή του. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ilialive.gr, ο 57χρονος άφησε την τελευταία του πνοή με έναν ασυνήθιστο τρόπο, μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του.

Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός, από φιλικά του πρόσωπα, το απόγευμα της Παρασκευής λίγο μετά τις έξι. Σύμφωνα με το ilialive.gr, είχε στρώσει κουβέρτες και πάπλωμα στο δάπεδο του μπάνιου. Μέσα στην μπανιέρα είχε τοποθετήσει ένα ταψί με αναμμένα κάρβουνα. Στη συνέχεια, φέρεται να έκλεισε την πόρτα και να σκεπάστηκε με πάπλωμα. Σε εκείνη τη θέση βρέθηκε νεκρός, προφανώς από τις αναθυμιάσεις.

Όλα φαίνεται πως ήταν προσχεδιασμένα για το τέλος. Νωρίτερα είχε μεταβεί στο σπίτι φιλικού του προσώπου όπου είχε αφήσει ένα φάκελο με σημείωμα στα γερμανικά, για την περίπτωση που θα του συνέβαινε κάτι. Σε αυτό εξέφραζε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει, αλλά και έδινε οδηγίες για άλλα ζητήματα σχετικά με την περιουσία του. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και δόθηκε εντολή για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.