26 Μάρτιος 2016, 10:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 26 Μάρτιος 2016, 11:06

Βέροια: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε καταφύγιο σε κλούβα των ΜΑΤ! (βίντεο)

  • Βέροια: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε καταφύγιο σε κλούβα των ΜΑΤ! (βίντεο)
    (Φωτ.: veriotis.gr)

Απίστευτα επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη Βέροια με αφορμή την εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών από την Ειδομένη στο στρατόπεδο της περιοχής, κοντά στο χωριό Αγία Βαρβάρα. Αποτέλεσμα, να βρει καταφύγιο στην κλούβα των ΜΑΤ ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ουρσουνίδης, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με αγανακτισμένους κατοίκους της Βέροιας που διαμαρτύρονταν. 

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά την έλευση του πρώτου λεωφορείου με τους πρόσφυγες στο στρατόπεδο Αρματολού Κόκκινου. Τότε, εξαγριωμένοι πολίτες εξαπέλυσαν φραστικές επιθέσεις κατά του Γ. Ουρσουζίδη.

Ο βουλευτής βγήκε αρχικά για να τους μιλήσει, αλλά η κατάσταση βγήκε για λίγο εκτός ελέγχου αφού ορισμένοι θερμόαιμοι επιχείρησαν να τον λιντσάρουν! Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις και ο ίδιος, εμφανώς ξαφνιασμένος, βρήκε αμέσως καταφύγιο στην κλούβα. Και ενώ οι ψυχραιμότεροι προσπαθούσαν να εξομαλύνουν την κατάσταση, κάποιος πέταξε μια γουρουνοκεφαλή στην κλούβα, δημιουργώντας εκ νέου αναστάτωση.


(Πηγή: veriotis.gr)

Μετά την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων τα πράγματα ηρέμησαν. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βγήκε τότε και μίλησε στον κόσμο: «Στο λόγο της τιμής μου, σας λέω ότι θα είναι μόνο Σύροι. Θα έρθουν 200 σήμερα και άλλοι 200 μετά... Μίλησα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, ο οποίος με διαβεβαίωσε πως θα μείνουν έως ότου τακτοποιηθεί το πρόβλημά τους, καθώς κανένας από τους πρόσφυγες δεν θέλει να μείνει εδώ, όλοι έχουν συγγενείς στο εξωτερικό».