25 Μάρτιος 2016, 15:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Μάρτιος 2016, 15:30

Πύργος: Η βροχή διέκοψε την παρέλαση - Αποδοκιμασίες για την καθυστέρηση έναρξης (βίντεο)

  • (Πηγή: patrisnews.com)

Η βροχόπτωση έγινε η αιτία να ματαιωθεί η σημερινή παρέλαση στον Πύργο, για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ενώ ξεκίνησε υπό βροχή, τελικά διακόπηκε, ενώ η απουσία των επισήμων εξαγρίωσε τον κόσμο που βρισκόταν στο σημείο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το patrisnews.com, ήταν περίπου 11:30 όταν το πλήθος άρχισε τις αποδοκιμασίες για το γεγονός ότι η παρέλαση δεν ξεκινούσε. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε και η εικόνα της άδειας εξέδρας των επισήμων. Κάτι που εξαγρίωσε ορισμένους οι οποίοι πέταξαν τις καρέκλες της εξέδρας και σήκωσαν πανό διαμαρτυρόμενοι για το πρόβλημα των σκουπιδιών.

Εν τω μεταξύ, το Ειδικό Σχολείο Πύργου (ΕΕΕΕΚ) κι ένας παιδικός σταθμός της πόλης είχε ξεκινήσει να παρελαύνει, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα όσων είχαν απομείνει στα πεζοδρόμια. Αίσθηση, μάλιστα, προκάλεσε η κίνηση μιας μητέρας που παρά την έντονη βροχόπτωση, παρέλασε έχοντας αγκαλιά το παιδί της!

Το δυνατό χαλάζι που ακολούθησε, οδήγησε τις αρχές να πάρουν την απόφαση για ματαίωση της παρέλασης. Όσον αφορά τον εορτασμό, αμέσως μετά τη δοξολογία, οι επίσημοι και οι εκπρόσωποι φορέων μετέβησαν στο δημαρχείο της πόλης.