25 Μάρτιος 2016, 14:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Μάρτιος 2016, 14:28

Μήνυμα του Άλκη Αναστασιάδη για την 25η Μαρτίου

  • Μήνυμα του Άλκη Αναστασιάδη για την 25η Μαρτίου

Με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου, ο Άλκης Αναστασιάδης έστειλε ευχετήριο μήνυμα προς όλους τους Έλληνες. Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Ποντιακής Νεολαίας τονίζει χαρακτηριστικά:

«Σήμερα, 25 Μαρτίου 2016, ολόκληρος ο Ελληνισμός γιορτάζει με εθνική υπερηφάνεια την Επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας, και με ευλάβεια τον Ευαγγελισμό της Υπεραγίας Θεοτόκου. Σε μια σκληρή εποχή προκλήσεων και προσκλήσεων, αλλά και δυσκολιών και κινδύνων, οφείλουμε να ανταποκριθούμε ενωμένοι ως λαός.

»Να παραμερίσουμε τις όποιες διάφορες του παρελθόντος, μπροστά στα δύσκολα και σημαντικά για το λαό και την πατρίδα μας. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να ένα καλύτερο μέλλον για τις νεότερες γενιές. Είναι καθήκον ιερό και χρέος, απέναντι στην ιστορία μας και τον πολιτισμό μας, να συνεχίσουμε τους αγώνες των προγόνων μας. Στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα και τους Έλληνες, η νεολαία οφείλει και βρίσκεται μπροστά.

»Ο Θούριος του Ρήγα Φεραίου, ο λόγος του Αλέξανδρου Υψηλάντη "Μάχου Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος", επίκαιροι όσο ποτέ, αποτελούν και σήμερα πηγές έμπνευσης για τη νεολαία μας.

»Το Άγιο Λάβαρο της Επανάστασης και η άσβεστη φλόγα της αγάπης προς την πατρίδα ας αποτελέσουν για όλους μας οδηγό. Χρόνια Πολλά σε όλες τις Ελληνίδες, σε όλους τους Έλληνες!!! Ζήτω η 25η Μάρτιου!!! Ζητώ η Ελλάς!!!».