26 Μάρτιος 2016, 18:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 26 Μάρτιος 2016, 16:57

Οι Πόντιοι προετοιμάζονται για τη 10η συνάντηση των σωματείων νομού Κοζάνης

  • Οι Πόντιοι προετοιμάζονται για τη 10η συνάντηση των σωματείων νομού Κοζάνης
    Φωτογραφία αρχείου: pontos-news.gr

Λίγες μέρες απέμειναν για το μεγάλο ραντεβού των Ποντίων στα Αλωνάκια Κοζάνης, στο πλαίσιο της 10ης ετήσιας συνάντησης των Μορφωτικών και Πολιτιστικών Συλλόγων του νομού Κοζάνης. Το παρών θα δώσουν τα σωματεία από τα Αλωνάκια, το Βατερό, τον Βατόλακκο, τον Άγιο Δημήτριο και το Ρυάκιο, το Δρέπανο, τη Λευκόβρυση, το Μαυροδένδρι, τη Μεταμόρφωση, την Ξηρολίμνη, τη Σκήτη και το Τσοτύλι.

Το μεγάλο ποντιακό γλέντι –με ελεύθερη είσοδο– θα πραγματοποιηθεί στον «Ακρίτα», το Σάββατο 2 Απριλίου. Ώρα έναρξης στις 21:00, και μέχρι το πρωί.

Θα τραγουδήσουν οι: Στάθης Αλεξανδρίδης, Λευτέρης Ανδρεάδης, Γιάννης Θεοδωρίδης, Γιώργος Καππαγιαννίδης, Δημήτρης Κοτσογλανίδης, Δήμητρα Παπαγερίδου και Γιάννα Σγουροπούλου. Λύρα θα παίξουν οι: Κώστας Κατωτικίδης, Χαράλαμπος Λαζαρίδης, Ηλίας Παγκαλίδης, Μιχάλης Παρχαρίδης και Χρήστος Χανταβαρίδης.

Ντραμς και νταούλια θα παίξουν οι: Αλέξανδρος Αντωνιάδης, Σίμος Αποστολίδης, Κώστας Κελεσίδης, Παναγιώτης Ξυνόπουλος και Δημήτρης Στεφανίδης. Πλήκτρα θα παίξει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης, αγγείο-φλογέρα ο Τάσος Ματσαρίδης και κλαρίνο ο Γιάννης Τσακιρόπουλος.

  • Κρατήσεις στα τηλέφωνα: 24610 91033 και 6942 445554.