21 Μάρτιος 2016, 08:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Μάρτιος 2016, 07:49

Ανοιξιάτικη αλλά βροχερή μέρα προβλέπει η ΕΜΥ

  • Ανοιξιάτικη αλλά βροχερή μέρα προβλέπει η ΕΜΥ

Πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βρόχων στη Μακεδονία το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέχρι 6 μποφόρ στα πελάγη. Μικρή αναμένεται να είναι η άνοδος της θερμοκρασίας. 

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα είναι από 9-19 βαθμούς Κελσίου. 

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες ασθενείς βροχές αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα ή θα σημειωθούν ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου. 

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Πιθανότητα πρόσκαιρων βρόχων τις απογευματινές ώρες στη Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία αναμένεται 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες αραιές νεφώσεις που στα βόρεια θα είναι πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις και στα νοτιά δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.