20 Μάρτιος 2016, 19:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Μάρτιος 2016, 18:45

Αποδοκίμασαν την Βαγενά στο Κιλελέρ

  • Αποδοκίμασαν την Βαγενά στο Κιλελέρ
    Ο περιφεριάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός (Α), ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Κ. Σκρέκας (Κ) διαπληκτίζονται με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α. Βαγενά (Δ) κατά τη διάρκεια εορτασμού της 106ης επετείου του Κιλελέρ (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Βασιλική Πασχάλη)

Μάρσαραν τα... τρακτέρ στη Λάρισα με αποτέλεσμα ο φετινός εορτασμός των 106 χρόνων από την εξέγερση των Θεσσαλών αγροτών να σημαδευτεί με εντάσεις μεταξύ ομάδας αγροτών και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Άννας Βαγενά. Όλα ξεκίνησαν όταν ο εκπρόσωπος των αγροτών Βαγγέλης Παπαγιαννούλης μετέφερε την επιθυμία των αγροτών να μην διαβαστεί ο λόγος, που απέστειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου.

Παρά την «προειδοποίηση» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (που εκπροσωπούσε την κυβέρνηση στους εορτασμούς) ανέβηκε κανονικά στο βήμα, προσπαθώντας να μιλήσει.

Τη στιγμή εκείνη, αγρότες με τρακτέρ που ήταν από νωρίς «ακροβολισμένα» γύρω από το μνημείο του Θεσσαλού Αγρότη άναψαν τις μηχανές μαρσάροντας και κορνάροντας, ενώ άλλοι παρευρισκόμενοι αγρότες γιούχαραν και αποδοκίμασαν την Α. Βαγενά ζητώντας της να αποχωρήσει.

Ακολούθησαν αντεγκλήσεις, ενώ λίγο μετά η ίδια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε μία πρωτοφανή κίνηση, γιούχαρε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό την ώρα που αυτός κατέθετε στεφάνι στο μνημείο! Η Α. Βαγενά υποστήριξε σε δηλώσεις της ότι κάποιοι μπέρδεψαν την ημέρα τιμής του αγροτικού αγώνα με κομματική εκδήλωση της ΝΔ.