16 Μάρτιος 2016, 18:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Μάρτιος 2016, 18:34

Σάββας Αναστασιάδης: Ο Μουζάλας αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία» γιατί το πιστεύει

  • Επιστολή της ΟΠΣΕ προς τον Σάββα Αναστασιάδη
    Ο βουλευτής της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γιάννης Κολεσίδης)

Την άποψη ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία» επειδή το πιστεύει, υποστήριξε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης, μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο Κατερίνης 95,3 FM και στην εκπομπή «Πρώτος Λόγος», με τον Βαγγέλη Μπαντέ.

«Ο Μουζάλας αποκάλεσε τα Σκόπια “Μακεδονία” γιατί το πιστεύει. Αυτή είναι η θέση της Αριστεράς και η δική του, και σε μια στιγμή χαλάρωσης του ξέφυγε.

»Δεν έπρεπε να είναι υπουργός ελληνικής κυβέρνησης. Δεν είναι η πρώτη φορά που υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποκαλεί τα Σκόπια “Μακεδονία”», σημείωσε ο Σάββας Αναστασιάδης. Υπογράμμισε μάλιστα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου, ότι ο Γιάννης Μουζάλας θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί όχι μόνο γιατί τέτοιου τύπου δηλώσεις ενισχύουν τη θέση των Σκοπίων, όπως είπε, αλλά και γιατί «απέτυχε στο καθήκον του, στη διαχείριση του Προσφυγικού».

Εκτίμησε τέλος ότι ο κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος, θα επιμείνει στην παραίτηση Μουζάλα και ότι «θα το τραβήξει μέχρι τα άκρα».