16 Μάρτιος 2016, 14:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Μάρτιος 2016, 14:07

Ο Καμμένος επιμένει για Μουζάλα – Μετά τις Βρυξέλλες οι αποφάσεις

  • Ο Καμμένος επιμένει για Μουζάλα – Μετά τις Βρυξέλλες οι αποφάσεις
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Συμέλα Παντζαρτζή)

Το κεφάλι του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής επί πίνακι για το lapsus linguae, και την αναφορά του Γιάννη Μουζάλα στην πΓΔΜ ως «Μακεδονία», συνεχίζουν να ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Το ραντεβού Καμμένου-Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται ότι δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επιμένει για την άμεση παραίτηση Μουζάλα.

«Συναντηθήκαμε με τον πρωθυπουργό και συζητήσαμε το θέμα που έχει προκύψει με τον κ. Μουζάλα. Εμμένουμε στις θέσεις μας. Ζητώ την παραίτηση του κ. Μουζάλα», είπε ο Πάνος Καμμένος εξερχόμενος του Μαξίμου. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι ο Αλέξης Τσίπρας τού τόνισε πως κατανοεί τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Αναφορικά με την κυβερνητική κρίση, η οποία προέκυψε μία μόλις μέρα πριν από τη νέα Σύνοδο Κορυφής για το Προσφυγικό, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση έχει την ψήφο εμπιστοσύνης των ΑΝΕΛ, «αλλά δεν έχει την εμπιστοσύνη μας για τον κ. Μουζάλα».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, διέψευσε την πληροφορία που ήθελε τον Γιάννη Μουζάλα να έχει υποβάλει την παραίτησή του.

Σύμφωνα με την Όλγα Γεροβασίλη, ο πρωθυπουργός κατανοεί και συμμερίζεται την ευαισθησία του Πάνου Καμμένου και του ελληνικού λαού στο ζήτημα της ονομασίας, αλλά αυτή τη στιγμή προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η Σύνοδος Κορυφής και οι αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν εκεί. Σημείωσε ακόμα ότι οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν μετά την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα από τις Βρυξέλλες.