15 Μάρτιος 2016, 23:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Μάρτιος 2016, 22:08

ΑΕΚ: Πρώτα ΕΠΟ-διαιτησία, μετά το Κύπελλο

  • ΑΕΚ: Πρώτα ΕΠΟ-διαιτησία, μετά το Κύπελλο
    (Φωτ.: aekfc.gr)

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΑΕΚ στην προσπάθεια της Super League να παρέμβει στο θέμα του Κυπέλλου, αγνοώντας τα ακανθώδη ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου που αφορούν την ΕΠΟ και τη διαιτησία.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος Γ. Μποροβήλος επέλεξε να θέσει τη διεξαγωγή του Κυπέλλου ως μοναδικό θέμα στην ατζέντα της συνάντησης, που επρόκειτο να γίνει μεταξύ αντιπροσωπίας της Λίγκας και του Σ. Κοντονή (την οποία είχε προτείνει ο Δ. Μελισσανίδης).

Η ΑΕΚ υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι «Η θέση του Δημήτρη Μελισσανίδη στην πρόσφατη συνάντηση της Λίγκας ήταν ξεκάθαρη: Να γίνει η συνάντηση της επιτροπής των έξι με τον Κοντονή για τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, με πρώτο την κατάσταση στην ΕΠΟ και τη διαιτησία».

Επισημάνθηκε μάλιστα ότι στη συνάντηση ο Δ. Μελισσανίδης ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι το ζήτημά μας το Κύπελλο, προέχουν τα σημαντικά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Από την Ένωση προσθέτουν πως «Το ζήτημα για εμάς είναι απλό: Συζήτηση και αποφάσεις για να μπουν οι βάσεις για να ξεπεραστεί η σημερινή απαράδεκτη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με προτεραιότητα την αλλαγή του σημερινού καθεστώτος στην ΕΠΟ και βεβαίως αν βρεθούν οι λύσεις, εννοείται ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να συνεχιστεί το κύπελλο... Αλλά να μιλάμε μόνο για το κύπελλο από τη στιγμή που δεν έχει γίνει τίποτα άλλο, δεν υπάρχει το παραμικρό νόημα».