14 Μάρτιος 2016, 10:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Μάρτιος 2016, 10:04

Διεθνής διάκριση για σούπερ μάρκετ Έλληνα ομογενή στην Αυστραλία

  • Διεθνής διάκριση για σούπερ μάρκετ Έλληνα ομογενή στην Αυστραλία

Το ελληνικής ιδιοκτησίας κατάστημα Frewville Foodland IGA Supermarket, νοτιοανατολικά της Αδελαΐδας, το οποίο απασχολεί πάνω από 260 υπαλλήλους κέρδισε το πρώτο βραβείο του καλύτερου σουπερμάρκετ στον κόσμο για το 2016 (International Retailer of the Year), στο διεθνή διαγωνισμό που διεξήχθη στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ. 

Το σουπερμάρκετ αυτό ανήκει στην ελληνική οικογένεια του Νίκ Τσάπλεϊ που μετανάστευσε στην Αυστραλία τη δεκαετία του '30.

«Είναι εξαιρετική τιμή να τυγχάνει η τοπική επιχείρηση μας μιας τέτοιας αναγνώρισης σε διεθνές επίπεδο» υποστήριξε ο ιδιοκτήτης μιλώντας στο ομογενειακό neoskosmos.com Η ποιότητα και η ποικιλία των προϊόντων, η πρόοδος των υπαλλήλων, οι καινοτόμες ιδέες καθώς και η συμβολή και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, είναι μόνο μερικά από τα κριτήρια επιλογής του βραβευμένου καταστήματος, έναντι άλλων μεγάλων σούπερ μάρκετ.

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης επιμένει ότι το μυστικό είναι η εξυπηρέτηση των πελατών. «Δώστε στους πελάτες αυτό που θέλουν και πραγματικά αξίζουν», συνηγορεί και ο γιός του Νικ Τσάπλει, ο Σπύρος. Το συγκριτικό πλεονέκτημα της επιχείρησής τους είναι, όπως λένε, το γεγονός ότι εκτός από εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών που περιλαμβάνει ακόμα και ζωντανή μουσική στο κατάστημα, τα σαββατοκύριακα.

  • Η φωτό του Έλληνα επιχειρηματία Νικ Τσάπλεϊ προέρχεται από το ομογενειακό site, neoskosmos.com