8 Μάρτιος 2016, 23:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Μάρτιος 2016, 22:35

Πανδαιμόνιο αλλά και προτάσεις στη συνάντηση της Super League

  • Πανδαιμόνιο αλλά και προτάσεις στη συνάντηση της Super League

Ένταση, βαριές εκφράσεις αλλά και προτάσεις για την αλλαγή σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο περιείχε η σημερινή συνάντηση των ομάδων της Super League.

Οι τοποθετήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Ιβάν Σαββίδη τάραξαν τα νερά. Ειδικά, η πρόταση του πρώτου για δημιουργία επιτροπής που θα απαρτίζεται από τους τέσσερις μεγάλους και δύο εκπροσώπους των μικρών ομάδων, έγινε αποδεκτή όπως αποκάλυψε μετά τη λήξη της συνάντησης ο πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός και το επιβεβαίωσε επίσης ο πρόεδρος της Λίγκας Γιώργος Μποροβήλος.


Οι δηλώσεις του προέδρου του Ατρόμητου Γ. Σπανού (πηγή: a-sports.gr)

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Aegean, η «επιτροπή των έξι» θα πρέπει να πάει στην ΕΠΟ και στον Σ. Κοντονή και να ζητήσουν να αλλάξουν τα πράγματα στη διαιτησία και να τελειώσει το Κύπελλο. Ακόμη, σκοπός της θα είναι να αλλάξει άμεσα η διοίκηση της ΕΠΟ. Επίσης, ο Δ. Μελισσανίδης πρότεινε να δίνει ο πρωταθλητής το 40% των εσόδων του από το Champions League στις μικρότερες ομάδες και επιπλέον να μπει τεχνοκράτης πρόεδρος στη Super League.

Η συζήτηση πάντως ήταν ταραχώδης αφού σε αρκετές στιγμές ανέβηκαν πολύ οι τόνοι και υπήρξαν αντεγκλήσεις με σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ι. Σαββίδης εξαπέλυσε επίθεση στην πλευρά του Ολυμπιακού, ενώ υπήρξε ιδιαίτερα αιχμηρός με τον Γιώργο Μποροβήλο. Φραστικό επεισόδιο υπήρξε επίσης μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρο Παπαθανασάκη και τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη. Στη συνάντηση δεν παραβρέθηκαν οι μεγαλομέτοχοι Ολυμπιακού (Β. Μαρινάκης) και Παναθηναϊκού (Γ. Αλαφούζος).