22 Αύγουστος 2013, 16:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:12

Τι δήλωσε o Απόλλων Πόντου μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ

  • Τι δήλωσε o Απόλλων Πόντου μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου Ανδρέας Παντζιάρας και ο παίκτης Χρήτος Αθανασιάδης έκαναν δηλώσεις μετά τον αγώνα τους με την ΑΕΚ.

Ανδρέας Παντζιάρας (Προπονητής Απόλλωνα)

"Σήμερα δώσαμε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι  με μια ομάδα με  ποιοτικό ρόστερ . Στο  πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί , δικαιούμασταν ένα ακόμα τέρμα  αλλά και να κερδίσουμε πέναλτι στην ανατροπή του Βέργου που όμως ο διαιτητής δεν το έδωσε. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, πιο δραστήρια νομίζω ενώ εμείς αμυνθήκαμε καλά  δεχθήκαμε όμως ένα τέρμα. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό επίπεδο, παρά τις απουσίες που είχαμε σε αυτό το ματς (Καπίας, Λι Κουάντιο, Γκουγκουλιάς). Τέλος όσο αφορά τον νέο μας μεταγραφικό απόκτημα  αρχίζει σιγά σιγά να κατανοεί  την λειτουργία μας και θα μας βοήθήσει  σημαντικά  εκεί που χρειαζόμαστε."

Χρηστός Αθανασιάδης (Ποδοσφαιριστής Απόλλωνα) 

"Για μένα που είμαι νέος στο σύλλογο αυτό το παιχνίδι  μου άφησε πολλά θετικά πράγματα  απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλo. Σιγά σιγά και μέρα με την ημέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Ελπίζω και εγώ με την άνοδο στην απόδοσή μου να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του." 

Πηγή: apollonpontou.com