4 Μάρτιος 2016, 16:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Μάρτιος 2016, 16:46

Το pontos-news.gr υποψήφιο στα Ermis Awards

  • Το pontos-news.gr υποψήφιο στα Ermis Awards

Η αγάπη και η ανταπόκριση των αναγνωστών του pontos-news.gr είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για την ειδική αυτή ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε το 2012 για να δώσει ένα βήμα ενημέρωσης και επικοινωνίας στον ποντιακό και προσφυγικό ελληνισμό, και που ανανεώθηκε εκ βάθρων στα τέλη του 2014 κάνοντας ένα άλμα στο περιεχόμενο και την αισθητική του. Μια σπουδαία εξέλιξη τώρα, έρχεται να επισφραγίσει την καλή δουλειά και να επιβεβαιώσει όσους πιστεύουν στο εγχείρημά μας.

To pontos-news.gr είναι υποψήφιο για βραβείο στην κατηγορία Websites των Ermis Awards 2016.

Στόχος των βραβείων Ερμής είναι να επιβραβεύσουν τη δημιουργική σκέψη στον τομέα της επικοινωνίας καταξιώνοντας περαιτέρω τους εμπνευστές της και όλους όσοι την υπηρετούν στην πορεία. Στη διοργάνωση –που γίνεται φέτος για πρώτη φορά υπό μορφή φεστιβάλ στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»– παρευρίσκονται κάθε χρόνο περισσότερα από 2.500 άτομα από τον τομέα της επικοινωνίας και της διαφήμισης, πανεπιστημιακοί αλλά και πολιτικοί.


Από την παρουσίαση του ανανεωμένου pontos-news.gr στο θέατρο Παλλάς (3/11/2014) 

Τα Ermis Awards, που διοργανώνονται από την Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος, απονέμονται σε υποψήφιους που έχουν φθάσει στον «τελικό» εννέα διαφορετικών κατηγοριών.

Το pontos-news.gr, στις πρώτες δύο φάσεις πριν ολοκληρωθεί η τελική λίστα των υποψηφίων για βραβείο, άφησε πίσω του εκατοντάδες σημαντικές συμμετοχές γνωστών ιστοσελίδων, ραδιοφωνικών σταθμών, αλλά και διαφημιστικές καμπάνιες που έγιναν με τα πιο σύγχρονα μέσα.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Τρίτη
8 Μαρτίου 2016.

Με πρωτοποριακή σχεδίαση (έργο της Wedia), διαμόρφωση περιβάλλοντος φιλικής πλοήγησης, ενότητες που απηχούν τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα του κοινού του, καινοτόμες εφαρμογές που απαίτησαν ερευνητική εργασία, δημοσιογραφικό περιεχόμενο τεκμηριωμένο και σε σωστά ελληνικά, ορθή χρήση των πολυμέσων συμφώνως προς τις απαιτήσεις των καιρών κ.ά., το pontos-news.gr δικαίως έφτασε στην τελική ευθεία του αξιόλογου διαγωνισμού στον τομέα της επικοινωνίας.

Στον μέγιστο βαθμό αυτό οφείλεται και στους διαδικτυακούς του επισκέπτες, εσάς, που παρατηρείτε, παρεμβαίνετε και συνεισφέρετε καταλυτικά στη βελτίωση περιεχομένου και εμφάνισης.

Με εσάς δίπλα μας, κι αν ακόμα οι κριτές επιλέξουν διαφορετικά, η υποψηφιότητά μας και μόνον στα σπουδαία αυτά βραβεία μάς καθιστά νικητές.