3 Μάρτιος 2016, 23:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Μάρτιος 2016, 00:17

Νέο αυτοκίνητο με ηχεία μέσα στα καθίσματα

  • Νέο αυτοκίνητο με ηχεία μέσα στα καθίσματα

Ένα πρωτότυπο μοντέλο με στοιχεία καινοτομίας και υποσχέσεις για μοναδικές εμπειρίες, παρουσίασε στην 86η Έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης η αυτοκινητοβιομηχανία SsangYong.

Η εταιρία τοποθέτησε τα ηχεία του στερεοφωνικού συγκροτήματος μέσα στα καθίσματα τύπου μπάκετ του SIV-2, με αποτέλεσμα να προκαλούνται δονήσεις στους επιβάτες.

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπάρχουν επίσης φωτεινά γραφικά που ανταποκρίνονται στο ρυθμό, τοποθετημένα στις πόρτες και τις πλευρικές κονσόλες. Όλο το σύστημα ήχου συνδυάζεται με προηγμένα συστήματα αναπαραγωγής ήχου. Η κορεάτικη μάρκα αναβάθμισε και τα υλικά κατασκευής. Υιοθέτησε μέχρι και ξύλινο πάτωμα. Τα καθίσματα είναι υπενδεδυμένα με αλκαντάρα.

Η μονάδα παραγωγής ισχύος είναι υβριδικής τεχνολογίας. Απαρτίζεται από ένα καινούριο μοτέρ βενζίνης 1.500 κ.εκ. με turbo και άμεσο ψεκασμό, το οποίο συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 10 kW. Το αμάξωμα του οικολογικού πρωτότυπου είναι κατασκευασμένο από ελαφριά υλικά. Εξασφαλίσθηκαν χαμηλό κέντρο βάρους και αναβαθμισμένες αναρτήσεις.