5 Μάρτιος 2016, 13:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Μάρτιος 2016, 12:53

«Γάμος... αλά Ελληνικά 2» με τη Νία Βαρντάλος σε μεγάλα κέφια (φωτο)

 • «Γάμος... αλά Ελληνικά 2» με τη Νία Βαρντάλος σε μεγάλα κέφια (φωτο)
  Η Νία Βαρντάλος με την μητέρα της Ντορίν και την αδερφή της Μαριάν στα γυρίσματα των σκηνών όπου μαγειρεύουν ελληνικές νοστιμιές (φωτ.: My Big Fat Greek Wedding)
 • «Γάμος... αλά Ελληνικά 2» με τη Νία Βαρντάλος σε μεγάλα κέφια (φωτο)
  Ο καφές στο «Dancing Zorba» είναι πάντα δωρεάν για την ομάδα
 • «Γάμος... αλά Ελληνικά 2» με τη Νία Βαρντάλος σε μεγάλα κέφια (φωτο)
  Η Νία Βαρντάλος φωτογραφημένη από τον συμπρωταγωνιστή της Τζον Κορμπέτ (φωτ.: John Corbett)
 • «Γάμος... αλά Ελληνικά 2» με τη Νία Βαρντάλος σε μεγάλα κέφια (φωτο)
  Οι πρωταγωνιστές της ταινίας χαλαρώνουν μετά από μια κοπιαστική μέρα

Όταν, πριν από 13 χρόνια, η Ελληνοκαναδή Νία Βαρντάλος μπήκε στη ζωή μας με την κωμωδία My Big Fat Greek Wedding (Γάμος αλά ελληνικά), οι περισσότεροι αναγνωρίσαμε συνήθειες και παραδόσεις της ελληνικής οικογένειας από το παρελθόν –κάποιες διατηρούνται ακόμα εδώ, άλλες όχι– ενώ οι ξένοι που έτυχε να μπουν σε ελληνικές οικογένειες ήταν σαν να έβλεπαν τη δική τους ζωή σε ταινία.

Η Βαρντάλος είχε πετύχει διάνα!

Κατάφερε να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την καθημερινότητα μιας ομογενούς, της Τούλας Πορτοκάλος (το όνομά της στην ταινία) δίνοντας έτσι μια ιδέα για το πώς ζουν αρκετοί ομογενείς στην Αμερική, την Αυστραλία, και όπου υπάρχουν μεγάλες ελληνικές κοινότητες.

Πώς βλέπουν οι Έλληνες μπαμπάδες τους υποψήφιους μη Έλληνες γαμπρούς; Υπάρχει περίπτωση να πας επίσκεψη σε ελληνικό σπίτι και να μη φύγεις σκασμένος από το φαγητό; Ή μήπως οι συγγενείς δεν θα προσπαθήσουν να σε διδάξουν ελληνικά με ανορθόδοξο τρόπο; Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ελληνικά χαρακτηριστικά που παρουσιάζονται στην πρώτη αλλά και τη δεύτερη ταινία, με σπαρταριστό και γλυκό τρόπο.


Η ομογενής ηθοποιός με τον Αμερικανό συνάδελφό της Τζον Κορμπέτ

Η 52χρονη ομογενής επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες με την ταινία Γάμος αλά ελληνικά Νο2 –αυτόν το μήνα στο εξωτερικό και τον Απρίλιο στην Ελλάδα–, και υπόσχεται ακόμα περισσότερη αναγνωρίσιμη ελληνική τρέλα. Απόδειξη όλες οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα που έχει αναρτήσει η ίδια στο προφίλ My Big Fat Greek Wedding στο facebook!

Την παραγωγή και αυτής της ταινίας, που όπως θα καταλάβετε βλέποντας τις φωτογραφίες είναι… οικογενειακή υπόθεση των Βαρντάλος και της ευρύτερης οικογένειάς τους, έκαναν ο Τομ Χανκς με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον.


Ο Μάικλ Κόνσταντιν, η Νία και ο πραγματικός πατέρας της Κωνσταντίνος Βαρντάλος, που παίζει τον ψάλτη και στις δύο ταινίες

«Ξέρω πως μερικοί κυνικοί άνθρωποι στα μέσα ενημέρωσης θα γράψουν ότι ο μόνος λόγος που κάνω την ταινία είναι γιατί ξέμεινα από χρήματα, ή γιατί θέλω να φιλήσω και πάλι τον Τζον Κόρμπετ. Λοιπόν ένα από αυτά τα δύο ισχύει» είχε δηλώσει η Νία πριν από περίπου έναν χρόνο.

Αυτήν τη φορά Νία και ο συμπρωταγωνιστής της Τζον Κορμπέτ ξαναβρίσκονται στη μεγάλη οθόνη έχοντας πλέον μια έφηβη κόρη που είναι η σειρά της να «αντιμετωπίσει» την αγάπη της ελληνικής οικογένειας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως και οι ίδιοι έχουν ησυχάσει από τη θορυβώδη οικογένεια Πορτοκάλος.


Ο αδερφός της Νικ (κέντρο) και οι γονείς Ντορίν και Κωνσταντίνος Βαρντάλος

Την έφηβη κόρη παίζει η 17χρονη Έλενα Καμπούρη, ένα πολύ όμορφο κορίτσι που ήδη έχει παίξει στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Η νεαρή ομογενής γεννήθηκε στις ΗΠΑ. Ο πατέρας της είναι από την Κάσο ενώ η μητέρα της έχει αμερικανογαλλική καταγωγή.


Η Πάρις, η αληθινή ανιψιά της Νία, με την Έλενα, η οποία παίζει την κόρη Πάρις

Gallery