27 Φεβρουάριος 2016, 19:07 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Φεβρουάριος 2016, 17:08

Σκληρή επίθεση Σημίτη σε ΣΥΡΙΖΑ

  • Σκληρή επίθεση Σημίτη σε ΣΥΡΙΖΑ
    Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης μιλάει στο συνέδριο του Ποταμιού (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαΐτας)

Απίστευτη επίθεση έκανε ο Κώστας Σημίτης στην κυβέρνηση. Ο πρώην πρωθυπουργός βρήκε ευκαιρία από το βήμα του Συνεδρίου του Ποταμιού να κάνει εντυπωσιακή επανεμφάνιση, ζητώντας να μην μας κυβερνούν πρόσωπα ανόητα!

Μίλησε για ανασύνθεση της ευρύτερης Κεντροαριστεράς τονίζοντας ότι «Χρειάζεται και ένας ισχυρός πόλος ανάμεσα στη Δεξιά και την παράλογη και δίχως έρμα Αριστερά». Καταχειροκροτούμενος, μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός εξήγησε την πρότασή του λέγοντας: «Τούτη την κρίσιμη στιγμή οφείλω να αναδείξω εδώ αυτό που θεωρώ αναγκαίο για την κοινωνία μας. Για να υπάρξει ορθολογισμός και να μην συνεχιστούν οι περιπέτειες εκείνων που μας κυβερνούν.

»Για να μας κυβερνούν πρόσωπα που έχουν γνώση και κατεύθυνση. Να μη μας κυβερνούν πρόσωπα ανόητα που θεωρούν ότι από εδώ, από την Ελλάδα, μπορούν να αλλάξουν το καθεστώς της ΕΕ».

Επισημαίνοντας την άμεση αναγκαιότητα να υπάρξει τρίτος πόλος, ο Κ. Σημίτης προέτρεψε όλους να επιδιώξουν «...την κοινή προσπάθεια με όλους όσοι σε μεγάλο βαθμό συμμερίζονται τους στόχους μας, για να δώσουμε δύναμη και πνοή σε μια παράταξη ανανέωσης. Μπορούμε να συμβάλλουμε αποφασιστικά για να αποκτήσει η χώρα κατεύθυνση και μέλλον. Να μην είναι όπως τώρα πειραματόζωο προσώπων που νοιάζονται μόνο για την εξουσία. Προσπαθήστε! Παλέψτε!».