27 Φεβρουάριος 2016, 13:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Φεβρουάριος 2016, 12:47

Με ποντιακούς χορούς υποδέχτηκαν τον Ιβάν Σαββίδη στη Νέα Υόρκη (βίντεο)

  • Με ποντιακούς χορούς υποδέχτηκαν τον Ιβάν Σαββίδη στη Νέα Υόρκη (βίντεο)
    Στιγμιότυπο από την υποδοχή του Ι. Σαββίδη στο αεροδρόμιο της Ν. Υόρκης (φωτ.: inpaok.com)

Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν στον Ιβάν Σαββίδη εκπρόσωποι του Συλλόγου Ποντίων Νέας Υόρκης «Κομνηνοί» αλλά και οπαδοί του ΠΑΟΚ που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Όπως αναφέρει το inpaok.com, ο 57χρονος επιχειρηματίας, κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο και μπαίνοντας σε αίθουσα του αεροδρομίου, αντίκρισε μέλη των «Κομνηνών» με παραδοσιακές φορεσιές που τον καλωσόρισαν με ανθοδέσμες και ποντιακούς χορούς!

Υπήρχαν επίσης και αρκετοί που φορούσαν φανέλες του ΠΑΟΚ, μέλη του τοπικού συνδέσμου οπαδών του Δικεφάλου. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, που έφτασε στις ΗΠΑ μαζί με τον στενό συνεργάτη του και δικηγόρο Κώστα Φωτιάδη, ευχαρίστησε τους ομογενείς για την ιδιαίτερα ζεστή υποδοχή.


(Πηγή: inpaok.com)

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του ταξιδιού του, σήμερα θα τιμηθεί από τους Πόντιους της Νέας Υόρκης, σε ειδική εκδήλωση στο Terrace on the Park, ενώ θα παρακολουθήσει (τηλεοπτικά) μαζί με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ το ματς της ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Tην Κυριακή o Ιβάν Σαββίδης θα παραβρεθεί στην κοπή της βασιλόπιτας των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη και θα έχει συναντήσεις με παράγοντες της ομογένειας.