22 Φεβρουάριος 2016, 22:07 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Φεβρουάριος 2016, 20:22

Υποψήφιος για την προεδρία του Ποταμιού ο Παύλος Ελευθεριάδης

  • Υποψήφιος για την προεδρία του Ποταμιού ο Παύλος Ελευθεριάδης
    (Φωτ.: pavloseleftheriadis.com)

Ο Παύλος Ελευθεριάδης, αναπληρωτής καθηγητής στη νομική σχολή του πανεπιστημίου της Οξφόρδης και δικηγόρος στο Λονδίνο, βουλευτής και μέχρι πρότινος πολιτικός υπεύθυνος του τομέα ευρωπαϊκών υποθέσεων του Ποταμιού, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία του κόμματος μέσω facebook ενώ επιτέθηκε στον Σταύρο Θεοδωράκη τονίζοντας πως οδηγεί το κόμμα στον αφανισμό.

«Θέλει να συνεχίσει το μοντέλο συγκεντρωτικού κόμματος με ελάχιστες διαδικασίες πραγματικής συζήτησης και διαβούλευσης. Οι προτάσεις του θα εμποδίσουν την εξέλιξή μας και θα εμποδίσουν την διεύρυνσή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η τοποθέτηση του ήρθε σε συνέχεια των βολών που εξαπέλυσε ο Χάρης Θεοχάρης κατά του Σταύρου Θεοδωράκη δηλώνοντας πως «η αυτόνομη πορεία του Ποταμιού ολοκληρώθηκε».

Στον Θεοχάρη επιτέθηκε χθες ο Γρηγόρης Ψαριανός σημειώνοντας ότι «όποιος δεν γουστάρει σηκώνεται και φεύγει». Άφησε ωστόσο και αιχμές λέγοντας πως το Ποτάμι «δεν έγινε για να κυβερνήσει τη χώρα αλλά ούτε για να παίρνει 3%». Στο Συνέδριο, κατόπιν πρόσκλησης από τη Σεβαστουπόλεως, θα εκφωνήσουν ομιλίες το Σάββατο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.