22 Φεβρουάριος 2016, 12:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Φεβρουάριος 2016, 12:29

Μάγδα Φύσσα για Ρουπακιά: Μην ακούσουμε ότι ο δολοφόνος έφυγε

  • Μάγδα Φύσσα για Ρουπακιά: Μην ακούσουμε ότι ο δολοφόνος έφυγε
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαΐτας)

«Εμάς μας σκότωσαν, αλλά κάθε μέρα μάς χώνουν όλο και πιο βαθιά το μαχαίρι». Με αυτή τη συγκλονιστική φράση η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα σχολίασε τα όσα συμβαίνουν μέσα στη δικαστική αίθουσα, στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η Μάγδα Φύσσα, σε συνέντευξή της στο MEGA, συνέχισε αναφερόμενη και στον Γιώργο Ρουπακιά: «Βλέπουμε το κτήνος αυτό, το οποίο δεν έχει δείξει καμία μετάνοια γι’ αυτό που έχει κάνει, αντιθέτως μπαίνει μέσα και καμαρώνει, τους κατηγορούμενους τους περισσότερους να μην εμφανίζονται στο δικαστήριο, τους ίδιους τους δικηγόρους τους να είναι προκλητικοί».

Σχολιάζοντας την επικείμενη αποφυλάκιση του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του γιου της, είπε ότι η οικογένεια γνώριζε πως ο Γιώργος Ρουπακιάς θα αποφυλακιστεί στους 30 μήνες, «αλλά δεν περιμέναμε με τίποτα ότι θα είχε τόσο πολύ καθυστερήσει το δικαστήριο». Αυτό που ζήτησε είναι να υπάρξει αυστηρή αστυνομική φύλαξη, και ο κατηγορούμενος να βρίσκεται σε κάθε δικάσιμο στο δικαστήριο. «Μην ακούσουμε ότι ο δολοφόνος έφυγε», σημείωσε χαρακτηριστικά.


Οι γονείς του Παύλου Φύσσσα (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαΐτας)

Η οικογένεια του Παύλου Φύσσα ζητά να τελειώσει η δίκη της Χρυσής Αυγής. «Γίνεται οτιδήποτε είναι δυνατόν για να καθυστερήσουν και για να εξευτελιστεί η υπόθεση», ανέφερε η Μάγδα Φύσσα η οποία για μια ακόμα φορά είπε ότι «αυτή τη στιγμή δεν δικάζεται μόνο ο δολοφόνος του Παύλου, αλλά ολόκληρη η Χρυσή Αυγή».