22 Φεβρουάριος 2016, 11:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Φεβρουάριος 2016, 11:37

Ακαριαίος ο θάνατος του Παντελίδη, λέει ο ιατροδικαστής

  • Υπόθεση Παντελίδη: Προσφυγή της οικογένειάς του κατά της απόφασης
    Μέρος από το κιγκλίδωμα στο οποίο προσέκρουσε το τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος)

Η λυγισμένη λαμαρίνα που πέρασε μέσα από την οροφή του τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης είναι αυτή που προκάλεσε το θανατηφόρο τραύμα στον τραγουδιστή. Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, αναφέρει δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, και προκλήθηκε από ένα και μόνο τραύμα.

Αυτή η λαμαρίνα, μέρος του κιγκλιδώματος στο οποίο προσέκρουσε το όχημα, εκτός από τον τραγουδιστή τραυμάτισε σοβαρά και την 30χρονη που καθόταν ακριβώς πίσω από τη θέση του οδηγού. Τα τραύματα που φέρει η κοπέλα, η οποία ακόμα νοσηλεύεται, είναι στα πάνω και στα κάτω άκρα.

Την Παρασκευή η Τροχαία πήρε και την πρώτη κατάθεση από την 21χρονη που καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Αυτό που είπε στους αστυνομικούς είναι ότι δεν φορούσε ζώνη, ενώ δεν μπορεί να θυμηθεί ακριβώς τις συνθήκες του δυστυχήματος καθώς «όλα έγιναν πολύ γρήγορα». Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η 21χρονη είναι σε μετατραυματικό σοκ· σήμερα οι αξιωματικοί της Τροχαίας θα επιχειρήσουν να της πάρουν νέα κατάθεση.


Το μοιραίο τζιπ του τραγουδιστή

Στο μεταξύ, η οικογένεια του τραγουδιστή έχει ορίσει δικούς της εμπειρογνώμονες για τα αίτια θανατηφόρου του τροχαίου. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να δημοσιοποιηθούν τα πρώτα αποτελέσματα των ερευνών των πραγματογνωμόνων της ΕΛΑΣ για την ταχύτητα που είχε αναπτύξει το τζιπ. Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο.