20 Φεβρουάριος 2016, 17:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Φεβρουάριος 2016, 17:44

Τελευταίο «αντίο» στον Παντελή Παντελίδη (βίντεο)

  • Τελευταίο «αντίο» στον Παντελή Παντελίδη (βίντεο)
    Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκαν από νωρίς στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή

Γονείς, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και πλήθος κόσμου είπαν σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Παντελή Παντελίδη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία όπου τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία.

Στο ναό που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι του τραγουδιστή η σορός του είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από το πρωί. Συγκινητικές ήταν οι στιγμές όταν μεταφέρθηκε εκεί η σορός του, συνοδεία μπάντας που έπαιζε δική του μουσική.

Από χθες το βράδυ, εκατοντάδες άνθρωποι βρίσκονταν έξω από το πατρικό του τραγουδιστή για να τον αποχαιρετήσουν. Ανείπωτη η θλίψη των οικείων του αλλά και των θαυμαστών του για το 32χρονο παιδί, το οποίο μπήκε στις καρδιές πολλών Ελλήνων με τα τραγούδια του και έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα.

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε το μεσημέρι στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης, όπου κηδεύτηκε ο νεαρός τραγουδιστής. Ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Πέμπτης.