17 Φεβρουάριος 2016, 22:37 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Φεβρουάριος 2016, 08:27

Υπέβαλε παραίτηση ο Παναγιώτης Σγουρίδης

  • Υπέβαλε παραίτηση ο Παναγιώτης Σγουρίδης

Μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Παναγιώτης Σγουρίδης τον οδήγησε σε παραίτηση από τη θέση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Για το αν θα γίνει δεκτή, θα αποφασίσει ο πρωθυπουργός την Παρασκευή που θα επιστρέψει από τις Βρυξέλλες.

Ο Σγουρίδης (των ΑΝΕΛ), σε συνέντευξή του, άφησε να εννοηθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες όπως ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Αν και αργότερα προσπάθησε να το μαζέψει λόγω των αντιδράσεων, τελικά –όπως υποστήριξε– για λόγους ευθιξίας έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού.

«Αν από μια ολόκληρη συνέντευξη 30 λεπτών με ένα πολύ ενδιαφέροντα διάλογο, κάποιοι βγάζουν συμπεράσματα και τίτλους που αφορούν στον πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα, μάλλον αρέσκονται στο να απομονώνουν μια ατυχή λέξη και όχι την ουσία ολόκληρης της συνέντευξης… Τέλος δεν εννοούσα ότι ο πρωθυπουργός παραπλάνησε τον ελληνικό λαό διότι σε καμία περίπτωση δεν είναι ούτε Παπανδρέου, ούτε Σαμαράς», τόνισε μεταξύ άλλων, σε δήλωση που έκανε αργά το βράδυ της Τετάρτης.