17 Φεβρουάριος 2016, 13:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Φεβρουάριος 2016, 13:22

Ο Παντελίδης ζητά συγγνώμη από τους Κυπρίους και αποσύρει το τραγούδι του

  • Ο Παντελίδης ζητά συγγνώμη από τους Κυπρίους και αποσύρει το τραγούδι του
    Από την εμφάνιση του Παντελή Παντελίδη στη Λευκωσία (φωτ.: like.philenews.com)

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, και ο οποίος πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις στην Κύπρο, ο Παντελής Παντελίδης αποφάσισε να αποσύρει το τραγούδι που παρουσίασε στη Λευκωσία, οι στίχοι του οποίου θεωρήθηκε ότι προσβάλλουν τους Κυπρίους.

«Με συγχωρείς για τα επόμενα / μα έχω εξετάσει τα ενδεχόμενα / πλέον θυμίζεις σκάρτη γκόμενα / που τριγυρνά στα Κατεχόμενα», λέει το ρεφρέν του τραγουδιού. Ο δημοφιλής τραγουδιστής με ανάρτησή του στο Facebook, την οποία μετά «κατέβασε», είχε ισχυριστεί ότι πρόκειται για ένα ερωτικό και όχι ένα πολιτικό τραγούδι.

Βλέποντας, όμως, ότι η συγκεκριμένη εξήγηση δεν λειτούργησε ως κυματοθραύστης των αντιδράσεων, ο Παντελής Παντελίδης επανήλθε με μια νέα ανάρτηση στο Facebook με την οποία ζητά συγγνώμη και δηλώνει ότι αποσύρει το επίμαχο τραγούδι «ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού» από κάποιον που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του ως στρατιωτικός «υπερασπιζόμενος τη σημαία της Ελλάδας και της Κύπρου».

Γράφοντας στίχους όπως πάντα με γνώμονα την αλήθεια της ψυχής μου έγραψα ένα τραγούδι για μία κοπέλα που ενώ ήταν με Ελλ...

Posted by PANTELIS PANTELIDIS (official) on Tuesday, 16 February 2016