16 Φεβρουάριος 2016, 18:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Φεβρουάριος 2016, 17:20

Δημήτρης Μελισσανίδης: Δήθεν επεισόδιο με Κύρκο, νιώθω τον τρόμο τους!

  • Δημήτρης Μελισσανίδης: Δήθεν επεισόδιο με Κύρκο, νιώθω τον τρόμο τους!

Με δήλωσή του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθαρίζει πως «δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα» τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του πρόσφατου ντέρμπι του ΟΑΚΑ περί επεισοδίου με τον παρατηρητή διαιτησίας.

O ιδιοκτήτης της Aegean κάνει λόγο για «δήθεν επεισόδιο» με τον Κύρκο και υπογραμμίζει ότι γίνεται μια «απόπειρα επικοινωνιακής διαστρέβλωσης της πανάξιας νίκης» της αγαπημένης του ομάδας.

Τονίζει επίσης ότι αντιλαμβάνεται «την τεράστια δυσκολία» των ανθρώπων του Ολυμπιακού να αποδεχθούν το 50-50. Προσθέτει ότι «Η όλη μεθόδευση παραπέμπει στο σύστημα που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κατανοώ την αγωνία τους, νιώθω τον τρόμο τους! Να γνωρίζουν, όμως, ότι η μάχη εναντίον τους για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου μόλις ξεκίνησε και θα δοθεί μέχρι τέλους».

Τέλος, επισημαίνει ότι έγιναν παρατυπίες στο ΦΑ. Κι αυτό γιατί –σύμφωνα με πληροφορίες– κακώς γράφτηκαν στο ΦΑ τα όσα υποστήριξε ο Κύρκος, καθώς στο ΦΑ πρέπει να καταγράφονται μόνο όσα υπέπεσαν στην αντίληψη του ίδιου του διαιτητή και όχι του παρατηρητή διαιτησίας.