16 Φεβρουάριος 2016, 15:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Φεβρουάριος 2016, 16:18

Έξαλλοι οι Κύπριοι με τον Παντελίδη: Έκανε τον πόνο μας λαϊκό σουξέ!

  • Έξαλλοι οι Κύπριοι με τον Παντελίδη: Έκανε τον πόνο μας λαϊκό σουξέ!
    (Φωτ.: like.philenews.com)

Γκάφα ολκής ή άγνοια; Όπως και να ’χει, οι Κύπριοι είναι έξαλλοι με τον Παντελή Παντελίδη, με αφορμή ένα τραγούδι που παρουσίασε στην Κύπρο.

Την προηγούμενη Παρασκευή ο τραγουδιστής βρέθηκε στη Λευκωσία, για να τραγουδήσει σε νυχτερινό κέντρο. Θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό του για τις θεάσεις που του έχουν χαρίσει στο YouTube, τους είπε ότι τους αφιερώνει ένα τραγούδι που έγραψε ειδικά για εκείνους.

Μόνο που η… αγαθή πρόθεση δεν έτυχε της υποδοχής που υπολόγιζε ο Παντελής Παντελίδης. Και αυτό γιατί μόλις οι Κύπριοι άκουσαν τους στίχους, έμειναν άφωνοι.

«Με συγχωρείς για τα επόμενα / μα έχω εξετάσει τα ενδεχόμενα / πλέον θυμίζεις σκάρτη γκόμενα / που τριγυρνά στα Κατεχόμενα», λέει το ρεφρέν του τραγουδιού.

Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες και έντονες. «Έκανε τον πόνο των Κυπρίων για τα Κατεχόμενα, λαϊκό σουξέ», ήταν το πιο κοινό σχόλιο, ενώ καθόλου κολακευτικά δεν ήταν τα σχόλια που γράφτηκαν στα social media.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής με ανάρτησή του στο Facebook έσπευσε να τονίσει ότι πρόκειται για ένα ερωτικό και όχι κοινωνικό τραγούδι, «με σεβασμό στην αγαπημένη μου Κύπρο και στους Κύπριους φίλους και φίλες μου». Λίγες ώρες αργότερα, η επεξηγηματική ανάρτηση κατέβηκε από τον προσωπικό λογαριασμό του Παντελή Παντελίδη.